Swedish League E5 Lång (2015-05-17)
Kategori: Tävling
Karta/område: Björsberg - Nord
Distans: Lång
Sträcka: 10.84 km
Tid: 86:18
Genomsnittlig puls: 164
Maxpuls: 183
Nej, gick inte alls som jag ville. Många sträckor genomförde jag bra och fysiskt kändes det bra (hade dock kunnat trycka på lite mer tycker jag, samt att incidenten vid 12an gjorde att jag inte tog någon dricka, vilket jag verkligen hade behövt!!)
1: Verkligen pang på in i gröten, tog det väldigt lugnt, nästan gick till den. Sänkan precis innan var väldigt tydlig men insåg vilken det var precis när jag passerat den så blev ingen drömtagning men fick den iaf.
2: Oj så svår tänkte jag! Lite svårlöpt början och lite väl passiv när jag kommit ut på bestånsgränsen. Från hygget och in gick jag perfekt, såg det jag siktade på (den gröna sänkan och det gula) och fick den, tjoho!
3: Lämnade dock kvar huvudet vid 2an och missade banans typ lättaste ktr. Inte nog med det så satt ktr på den sidan jag kom ifrån, tänkte bara på att jag skulle runda höjden mer av någon anledning. Fick dessutom sällskap bakom mig av några jag kommit ikapp vid 2an så tappade det mentala helt, FAN!!
4: Lovisa som starta 2min bakom kom ikapp precis när jag tog 3an så vi hade sällskap några kontroller fram men jag tog alla först :)
5-8: Alla dessa ktr gick faktiskt riktigt bra!
9: Så nöjd över mig själv när jag springer iväg att jag bestämt hur jag ska köra och att jag tycker att jag hittat bästa vägvalet. MEN, man är ju sämst i världen (alltså seriöööst) på riktning (hade tänkt ta vänstervägval) så drar helt åt höger, fattar ingenting, Lovisa kommer ikapp mig, springer på ändå och ser helt plötsligt sjön långt borta till vänster, inte alls där jag vill ha den! Faaan tänker jag men att gå vänster nu var inget alternativ, genomför dock resten fram till stigen riktigt dåligt, vet inte vad jag håller på med. Från stigen och till ktr gick det väl bra.
10-11: Bra
12: Alltså huvudet mitt var inte på skaft nu haha, läser att jag ska ha nr200, springer fram till ktr o där står det 100. Fattar ingenting, springer tillbaka in i skogen och kollar, nej jag ska ju ha 100. Tar ktr men fattar fortf inget, vaddå det här är ju sista?! Börjar springa på spurten för tror att man springer runt eller nått, waaa huvudet är kaos haha vänder iaf för fattar till slut på nått jäkla vänster. I detta KAOS tar jag dock såklart ingen dricka...stoort misstag.
13: Nu är kroppen och huvudet trött, lite fail att jag får stanna på hygget och knyta ena skon med då tejpen försvunnit.
14-mål: Resten av banan går tekniskt faktiskt rätt bra, huvudet var så borta så jag förstår inte hur jag lyckades ta alla så pass bra som jag gjorde haha. Inte bästa vägvalet till 17 kanske och lite passiv till 19e, håller på att dra åt stenen till höger. Benen kändes dock rätt pigga hela vägen, var inte död när jag kom i mål och det tycker jag att jag borde varit. Läxa till nästa gång: TA VÄTSKA, TAPPA INTE HUVUDET, PUSHA MIG MER.
Visa kommentarer (0)
 
Swedish League E5 Lång (2015-05-17) Swedish League E5 Lång (2015-05-17)