Swedish League Final (2015-05-24)
Kategori: Tävling
Karta/område: Aspeå-Ava
Distans: Jaktstart
Sträcka: 12.02 km
Tid: 87:00
Genomsnittlig puls: 174
Maxpuls: 186
Gick ut 17.18 efter ledaren.

1: Varken GPSen eller huvudet var med mig här. Tänkte rikta på mossen, såg ingen mosse, stannade inte upp utan fortsatte...måste ha gått PRECIS bredvid ktr utan att jag sett den. Blir en bom på ca 3 min och precis när jag fått den så ser jag masstarten.
2: Försöker trycka på upp för backen för att masstarten inte ska komma ikapp mig, får ktr bra.
3: Bra
4: Bra hela vägen och står precis bredvid ktr (dock på fel sida) och fattar inte varför jag inte ser den...till slut går jag runt och ser den, då kommer masstarten.
5: Nu springer dem på rad efter (ingen koll hur många dock för tittar aldrig riktigt brak) men det är jag och Anneke som har kommandot i princip hela vägen from nu. Kommer på fel sida punkthöjden men kommer en H21a som skriker "på andra sidan" haha.
6: Blev rakt på, nu i efterhand skulle man kanske gått höger eg, hade fått ktr mycket bättre. Nu klättrade vi igenom alla stora stenar och tog en väldans tid.
7: Bra, börjar få en dipp...
8: Bra, Anneke börjar löpa ifrån lite
9: Anneke ligger först men alla blir osäkra när vi kommer ut på höjden, känns som sänkan var så jäkla långt bort. Tar den efter Anneke och hon får lite försprång, äntligen vätska, får en kick direkt!
10: Löper väl lite efter Anneke och försöker komma ikapp, in mot ktr blir hon osäker men jag har koll och får den först!
11: Jag tänker att nu ska jag inte halka ner, de andra löper ännu högre upp och jag dras mot dem, får för mig (de andra med) att vi kommer in i sänkan nedanför ktr och löper upp, fattar inte alls men sen börjar de andra löpa ner, kändes som den satt hur långt ner som helst!
12: ok, vi är fem tjejer nu och jag tar den typ sist.
13: Känner att NU måste jag göra nått om jag ska komma ifrån klungan. Tänker att detta är en typisk ktr att bomma så in i så jag bestämmer mig för att ta vänstervägval, chansa lite. De andra löper ut mycket mer åt höger men jag kommer även jag rätt mycket mer åt höger än vad tanken var, två av tjejerna kommer ut på vägen samtidigt som mig och följer efter, jag kör vänstervägval ändå, var inte bästa vägvalet kanske men har ändå 9e bästa tid. Precis när jag ska klättra upp till ktr ser jag Emma löpa ner från den (hon sprang om mig vid 1an)
14: Sämst vägval hehe, borde iaf genat från början men var "lat". Har stenkoll hela vägen tills jag ska ta ktr, springer runt massa där och letar (bl.a. Emma & Viktoria) och jag tänker att den borde vara där men blir sick osäker eftersom de letar, aah borde vart mer bestämd, visste ju vart jag skulle! De två tjejer som var bakom mig vid 13e kommer ikapp, ut från ktr är det nu jag Emma och två tjejer till som hakar på.
15-16: Bra
17: Tar vätska vid varvningen och får en kick (inbillar mig det iaf). Bestämmer mig att jag SKA vara först i mål, fanns inget annat! Går lite högre upp än de andra, tjöttar igenom det gröna och tar ktr som andre man.
18: Tänker nu jäklar, lägger i en växel till och fokuset är 100%, vet precis vart jag ska, har full koll och får ktr rätt bra efter att ha klättrat upp på den "lilla" höjden.
19: Vet inte hur långt bakom mig de är nu så tjöttar på lite extra, men tar det ändå säkert, vet att nu får jag inte bomma en m! Får den perfekt
20: Tar mig ner för branten, tänker att det är en lätt ktr men behåller extra fokus ändå, får mosskanten, ser hygget och höjden, går nästan lite väl åt höger men viker av och får den bra, hör ingen bakom mig!
21: Bara sista kvar!! Trycker på det sista jag har, orienterar bra, får branten och mossen och sen perfekt på.

Wohoooo sämst inledning men GRYMT avslut, kan verkligen fokusera och lägga i det där lilla extra när det verkligen gäller, kul!
Visa kommentarer (0)
 
Swedish League Final (2015-05-24) Swedish League Final (2015-05-24)