Venla (2015-06-13)
Kategori: Tävling
Karta/område: Pitkäketo
Land: Finland
Distans: Stafett
Sträcka: 2
Sträcka: 6.26 km
Tid: 36:34
Genomsnittlig puls: 186
Maxpuls: 192
Moa sprang grymt på förstasträckan och jag fick gå ut ca 2min efter ledande Tisaren. Hade verkligen inte den blekaste aning om hur kroppen skulle kännas och med en lång löpsträcka till startpunkten var jag lite nervös för att bli omsprungen och känna att dagsformen inte var som jag önska. Så blev det inte, jag kände att jag kunde trycka på bra redan från start, jagade ikapp dem framför och på vägen till ettan så kände jag att idag kunde jag löpa precis så fort jag ville.
1: Vette fasiken varför jag tog det vägvalet jag tog, det var ju "rakt på"-terräng? Ville inleda säkert eller nått, vet inte hur mycket jag tappade på det men kom i alla fall kapp de framför som hade en annan gaffel.
2-4: Bra!
5: Börjar se mer lag framför mig nu, går bra.
6: En svår sträcka tänker jag, många tjejer går mer högervägval men jag slickar sträcket tydligen, ville ta den nerifrån och få stenarna + mossen precis innan höjden.
7: Lite defensiv...är tillsammans med SAIK, Domnarvet och Järla som dock börjar löpa ifrån lite.
8: Jäkligt klurigt, förstår inte vart jag är riktigt så fortsätter gå på riktningen bara (tror jag) och tänker att om jag går ner lite borde jag ramla på den hehe, attans där var jag med Domnarvet som hade samma gaffel, vilket jag inte visste förstås men en 30sek bom och efter den ktr är jag ensam. Grymt nöjd dock att jag kunde rädda upp det såpass fort, insåg att jag borde ha kommit till det gröna, löpte upp lite och önskade så att jag hade rätt, ser en ktr vilken va min, puh!
9(10): Har verkligen inget minne av denna sträckan haha
10(11): Springer på skrå och tänker på det Junis & Kb sa på genomgången dagen innan att man ska hålla sig nedanför eller uppe på höjderna, tappar lite tid där men löper upp och får den bra.
11(12): Fightas genom alla förstasträckslöpare
12(13): Är fortsatt själv, börjar bli jäkligt trött men fortsätter hålla bra tempo (även fall jag tappar lite jmf med om jag sprungit i klunga), lite osäker ingång men annars bra.
13(14): Lite osäker i utgången men håller riktningen bara och så går det bra
14(15): Bra
När jag kommer i mål har jag ingen aning hur det gått, ingen som kommer o möter mig heller så får för mig att jag tappat hur mycket som helst. Sen möter jag Elit som är hur glad som helst, haha ändå jag kan tänka på är den där jäkla bommen och att jag tappade Domnarvet där men sen visa det ju sig att jag plockat från 14 till 8e, woho! SÅ JÄKLA GLAD att allt slit och all bra träning jag fått till vintern och våren äntligen ger ett riktigt jäkla resultat, KING
Visa kommentarer (0)
 
Venla (2015-06-13) Venla (2015-06-13)