O-ringen E1 (2015-07-19)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ulvåsen
Distans: Lång
Sträcka: 11.01 km
Tid: 81:59
Genomsnittlig puls: 176
Maxpuls: 187
1: Sjukt klurig sträcka. Svårt att avgöra när det gröna gick över till vitt då det var rätt dålig sikt i det vita med. Siktade mot den blötare mossen men hamnade lite åt höger, kunde dock läsa in mig och sen blev det finorientering hela vägen in. Var jäkligt klurigt alltså, lyckades få stenarna innan ringen så fick den bra även fall det blev en del kartstopp.
2: Tänkte först ta den från höger men valde sedan vänster. Fick mossen och stenen en bit innan ringen, dock osäker om det var rätt sten, fick inte grepp om höjden riktigt men så ser jag ktr en bit bort och hoppas så på att det var min, hell yea it was!
3: Valde att gå i mossen, tungt men var nog inte så dåligt, kommer på mig själv att jag inte har någon sista säkra, blir lite osäker men tittar upp och så ser jag ktr.
4: I efterhand tänkte jag att ett vänstervägval hade varit bättre då det kändes som det tog en jäkla tid. Fastnade i kärret och det var rätt brötigt att ta sig upp från den i mitten på sträckan men tydligen inte allt för lång tid då jag har 3e bästa tid. Ktr tagningen gick bra.
5: Bra, fick lite hjälp av H21 löpare då jag visste att det var en radioktr, men en lätt sådan så var bara att ta sig ner från branterna och löpa på.
6: Bra genomförande. Det gröna i mitten på sträckan kändes som en evighet att ta sig igenom, lyckades hålla bra riktning och kom ut precis där jag ville, tog det lugnt vid ktr tagningen men det var inte så svår som den först såg ut.
7: Bestämde att jag ville ta stigen på slutet så då blev valet att gå rakt på i början, hade kanske gått fortare att gå vänster på stigen i början med men jag tycker det gick bra. En liten krok på slutet men jag hade koll ändå, 5a på sträckan.
8: Denna gick en aning sämre, var osäker på riktningen när jag kom ner från höjden och tyckte det var lite diffust men ja jag var ju på rätt väg. Dålig ktr tagning, fick inte grepp om denna höjden längre, inte alls. Så löper upp lite, får det gula i alla fall och sen stenen men ja en liten svängom.
9: Bra men lite osäker ktr tagning, hade nästan lite tur att jag fick den.
10: Bra, kunde följa höjderna ut fint.
11: Tänkte att den kunde vara lite klurig så tog det lugnt och det gick bra.
12: Bra, nästan lite långt höger på slutet men fick å andra sidan en säker ingång.
13: Hade ingen riktig plan så blev att jag löpte ut från ktr lite långt ner så jag fick löpa upp igen lite på stigen, fick stenen innan bra och borde kunnat vara lite mer säker vid ktr tagningen men tvekade lite.
14: Bra finorientering hela tiden, var nog bra för man hade nog kunnat tappa bort sig lite där.
15: Bra, tog det lugnt.
16-17: Braooo
Visa kommentarer (0)
 
O-ringen E1 (2015-07-19) O-ringen E1 (2015-07-19)