O-ringen E2 (2015-07-20)
Kategori: Tävling
Karta/område: Givarp
Distans: Lång
Sträcka: 11.75 km
Tid: 76:25
Genomsnittlig puls: 175
Maxpuls: 186
1: Sämsta sträckan under loppet. Håller bra riktning i början men blir osäker när jag ser grönområdet till höger innan stora stigen och får för mig att det är hygget som ligger mer söderut. Ändrar då riktning även fall kompassen inte visar det hållet och hamnar inte alls där jag tänkt mig (hade tänkt mig ett högervägval). Trasslar mig igenom det gröna och mossen mitt på sträckan vilket tar lite tid men får ktr bra i alla fall.
2-4: Bra!
5: Krånglar lite vid utgången bland branterna, sen lite osäker på sluttningen in mot ktr men in mot ringen syns den bra.
6: Stannar och funderar på vägvalet men bestämmer mig ändå hyfsat snabbt, när jag löpt iväg får jag dock för mig att jag valt fel men kör på ändå och det visade ju sig vara det bästa, gött! Får vila hjärnan lite och kan dessutom se över senare sträckor så det var bra.
7: Tog det vägval jag bestämt mig för påväg till 6e, är lite knixigt genom det gröna men ändå okej bra. Anna hade tagit mossen och det hade tydligen varit bra, 10sek efter henne så måste hållit hyfsat bra fart.
8: Härlig stig på sluttningen att följa, blir osäker innan stora höjden och stannar upp lite väl länge men till slut tar jag mig upp för den i alla fall och får ktr bra.
9: 4e bästa tid på denna sträckan, inte dåligt! Gick bra men det var ingen lättköpt sträcka om man säger så.
10: Bra, lite väl runt höjden i ringen bara.
11: Började bli lite trött hehe så rundade höjden lite väl men fick den bra iaf.
12: Bra
13: Borde kunnat hålla mer rakt på, tittade lite väl mycket på nästa sträcka kanske.
14: Ganska långt efter (2.05) men är väl ändå okej nöjd med vägvalet, sträckan genom det gröna efter jag löpt stigen tog lite tid dock men hamnade där jag skulle i alla fall, håller på att bomma den på slutet då jag drar lite åt vänster men ser sen åt höger och då ser jag den.
15-16: Bra. Hausken och Anna kommer ikapp mig till näst sista, jag var helt jäkla slut då verkligen.
Visa kommentarer (0)
 
O-ringen E2 (2015-07-20) O-ringen E2 (2015-07-20)