NAOM #2 (2016-02-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: Amieira e Barregao
Land: Portugal
Distans: Medel
Sträcka: 5.77 km
Tid: 47:05
Genomsnittlig puls: 166
Maxpuls: 177
30sek innan jag springer iväg dyker tanken "jag är inte redo!!" helt plötsligt upp. Försöker ignorera den men tydligen stämde det. Får 1an men känner att kartkontakten är dålig. Ännu sämre riktning ut från ktr och tänker att jag bara ska upp i sänkan, över stenmuren och upp i nästa sänka...bara att det var helt jävla fel sänka...ännu pinsammare att vi hade en ktr igår på i princip samma ställe. Säger till mig själv "då var den här dagen förstörd"...bra inställning Anna?!?!
Tar 3an okej men onödigt osäker på mitten av sträckan uppe på höjden. Dåligt vägval till 4an. 5an, 6an gick bra men börjar bli trött. Blivit ikappsprungen och blir lite uppstressad, helt katastrofal riktning till 7an och ja, fokuset är borta.
8, 9, bra.
10an går okej men missar ktr när jag hoppar ner från branten och luras av en kille lite längre ner där han tror att ktr är, och så även jag.
Tänker att nu måste jag fokusera på mig själv och ORIENTERA, lyckas med det en ktr iaf, bra jobbat :)
12an blir jag bara snurrig av allt och ja, kartkontakten är katastrofal. Till 13 får jag för mig att jag ska en sänka till och börjar springa dit men inser sen då att det va ju fel...
Dålig riktning hela vägen till 14, börjar verkligen bli så sjukt arg och less på mig själv :(
15, ok.
16, satt en ktr norr om ringen vid stenen och tänker att nu vet jag vart jag är men sen känns det som att jag springer men sänkan kommer liksom aldrig, så konstigt.
Säger bara, Anna, hem o träna!!!!
Visa kommentarer (0)
 
NAOM #2 (2016-02-14) NAOM #2 (2016-02-14)