Njutarpass Kulturstigen (2016-02-27)
Kategori: Träning
Karta/område: Kulturstigen Svanesund
Sträcka: 6.96 km
Tid: 61:41
Genomsnittlig puls: 161
Maxpuls: 178
Riktigt jäkla njutarpass i lugnt och kontrollerat tempo genom superfin och rolig terräng!

Till 2an blev jag lite lurad av höjden precis innan branten då det såg ut att vara en brant där med...
3an, jobbade med riktningen noga på slutet då det var hyfsat brant uppför och man lätt kan slarva lite på sånna ställen då man tänker "ska bara upp för backen så ska den sitta där" när man egentligen inte har nån sikt alls.
4an, drog lite för långt runt mossen till vänster, hade nog kunnat gena lite över den. Checkade av branter och höjder in mot ktr men var lite osäker och lyckades dra lite för långt till vänster där jag fick klättra lite men förstod det sen och fick ktr.
5an, rundade stora höjden bra in mot ktr men blev lite osäker på slutet och stannade till, såg sen snitseln (som för övrigt var fett svår att se ibland)
6an, hade bra koll men trodde inte den "lilla" höjden där sänkan skulle sitta på var så stor som den i verkligheten var så stannade till lite men insåg att det måste ju vara den och så satt den ju där :)
9an, borde ju helt klart tagit högervägvalet. MEN, då hade jag inte fått se en ståtlig getabock och två söta grisar ;) Ktr tagningen gick bra i den lite kluriga sluttningen/höjden.
10an, gick ner alldeles för tidigt från stigen och fick mig lite bergsklättring samtidigt som jag fick löpa uppförsbacke på stigen under kraftledningen, planen var egentligen att gena över den men man var tydligen lite otålig och ville in i skogen tidigare. Ktr tagningen gick okej men var betydligt grönare/dålig sikt i verkligheten än på kartan så lite klurigt blev det.
11an borde ju varit dölätt och jag var vid sänkan men såg inte snitseln haha
13, gick ned lite för tidigt och förstod inte helt vart jag var men insåg det samtidigt som Micke kom för att ta ktr med.
Visa kommentarer (0)
 
Njutarpass Kulturstigen (2016-02-27) Njutarpass Kulturstigen (2016-02-27)