Stafett träning Herrestadsfjället slinga 1 (2016-02-27)
Kategori: Träning
Karta/område: Herrestadsfjället
Sträcka: 3.53 km
Tid: 27:10
Genomsnittlig puls: 172
Maxpuls: 191
Stafett träning som sagt. Det var jag, Lina, Anna, Agnes, Jenny och Kerstin. Riktigt kul och den här terrängen är ju DRÖM samtidigt som den är sjukt svår, men sånt gillar ju jag ;) Målet var att VERKLIGEN kunna fokusera på min egen orientering och ja, ignorera de andra.

Gemensam start och jag blev lurad direkt och trodde jag skulle till 7an (ser ju typ ut som en etta...) så följde med efter Lina, Anna och Agge som drog över mossen och upp på stigen...inte alls bra vägval ju haha och jag stannade till flera gånger för fattade inte varför ingen drog upp på höjden, insåg till slut att jag kollade på fel slinga...baah!
Gick dock bra över bäcken och in mot ktr och kom ikapp Anna och Agge som hade löpt ifrån men sprungit över bäcken längre upp, tog den precis efter Anna men hade bra koll själv.
Hade bra koll mot 2an men tog kanske lite onödigt mycket höjd på slutet, Anna och Agge gick mer vänster och tog den före mig, de höll kanske lite högre tempo dock.
3an, jobbade med riktningen men var inte helt hundra på vart jag var, kom inte över bäcken och det tog verkligen en evighet sista biten in mot ktr.
4an, skärpte mig och hade både bra riktning, framförhållning och upp med blicken. Kom ikapp Anna igen, eller hon var en liten bit framför bara.
5an, riktigt bra sträcka!
6an, hade bra koll. Blev lite fighting mot Jenny och sen kom vi ikapp Anna, litade inte på mig själv och om jag bara kollat kartan en extra gång hade jag sett att vi skulle liite mer till vänster, nu sprang vi några meter runt istället för över höjden och tog den precis efter Anna.
Visa kommentarer (0)
 
Stafett träning Herrestadsfjället slinga 1 (2016-02-27) Stafett träning Herrestadsfjället slinga 1 (2016-02-27)