Thursday at Bredaremossen (2016-02-25)
Kategori: Träning
Karta/område: Skatås-Kåsjön
Sträcka: 4.91 km
Tid: 50:06
Genomsnittlig puls: 151
Maxpuls: 168
Fokus var att jobba mycket med riktningen mot sista säkra, kanske si och så med hur jag genomförde just den punkten men i övrigt fick jag rätt bra flyt.

6an satt en ktr vid branten till vänster men tyckte inte det helt stämde så gick upp och kikade men satt ingen vid den andra, eller oklart vart den andra ens var...hmm kanske jag som inte hade riktigt koll.
Liten högersväng till 5/8/11 men det hade jag egentligen koll på, om jag hade lyft blicken lite mer till vänster hade jag kanske sett kontrollen tidigare, svårare dock när det är snitslar.
Bättre riktning än vad jag trodde till 12an men var osäker på var jag klättrade upp för branterna. Tyckte dock jag hade haft bra riktning och när jag kom upp så checkade jag av bra vad jag såg och förstod då vart jag kommit upp. Liiite passiv på slutet, höjder i mossar kan vara lite knepiga ibland men jag var ju helt rätt.
Lite dålig riktning ut från 13e, även fall jag hade koll så blev det kanske att jag valde ett mer lättlöpt stråk som gick åt höger, svängde dock av runt höjden, mot stenen och över mossen, sen tycker jag att jag borde kunnat vara lite mer offensiv vid ktr tagningen.
Till 15e hade man allt velat ha lite bättre sikt, tung undervegitation dessutom men jobbade ändå med riktningen bra ända fram till ktr tagningen då jag blev osäker på åsarna. Tittade uppåt för att kanske kunna skymta stenen men gjorde nog inte riktigt det förrän jag var närmare ktr.
Till 17e, klassiskt misstag. Tänkte att nu jäklar ska jag hålla riktningen, är ju kämpigt i gbg mossar där varenda steg är en kamp och lyckades dra åt höger. Hade blicken upp mot den större höjden där ktr satt och tänkte att där borde det ju vara men litade på kompassen som jag i det här fallet tydligen inte borde gjort eftersom jag inte kan hålla riktningen med den?!?!?
Precis innan mossen till 19e stannar jag för det står en stor älg på andra sidan precis vid ktr nästan, shit mama. Den springan dock sin kos så jag överlevde och fick tom ktr bra :)
Resten gick bra!
Visa kommentarer (0)
 
Thursday at Bredaremossen (2016-02-25) Thursday at Bredaremossen (2016-02-25)