Momentbana Punta Umbría (2016-02-19)
Kategori: Träning
Sträcka: 9.48 km
Tid: 73:49
Genomsnittlig puls: 144
Maxpuls: 166
1-3: Lugnt och kontrollerat, körde jag i och för sig hela banan. Tog tom tid till att verkligen läsa av hur de nästan obefintliga höjder och sänkorna faktiskt gick.
4: Planen var att gå den riktning jag gjorde i början fast vika upp lite längre fram vid det lite större gula. Hade sjukt bra koll i början men blev lite osäker när jag vek av och det blev mer på känsla än att jag skulle ta mig till det gula då jag blev osäker på om jag skulle kunna urskilja det, var ju väldigt öppen skog i övrigt. Hade koll på det mörkare gula stråket norrut och förstod när jag kom upp på höjden som gick ut mot ktr, dock inte helt säker var men det förstod jag sen när jag kom till det gröna, perfa :)
5: Jobbade med riktningen, saktade ner lite, blicken upp, ah där lite mer till höger sitter den!!
6: Här blev det kloakklättring under vägen, HERREGUD. Var liksom små tunnlar som gick under vägen med vatten och lera i, till slut tog vi (hade sprungit ikapp elin och nu kom hon ikapp igen när jag letade efter en större undergång) mod till oss och hasade oss igenom under vägen, fy fan vilken panik jag hade.
Nöjd att jag ändå kunde fokusera och få ktr perfekt efter det.
7: Försökte verkligen hålla riktningen, checka av sänkorna men på slutet tappade jag tron på mig själv och tänkte att jag säkert misslyckat att hålla riktningen, fel fel Anna. Insåg det dock när jag kunde läsa in den stora höjden. Såg 8e ktr dessutom (bra med blicken upp!)
8: No prob
9: Hade koll i början men tappade sen riktningen lite, sen kom en hund och ville äta upp mig typ så jag gick försiktigt och förstod till slut hur sänkan gick, lyckades tom hitta den lilla smutsiga snitseln som låg på marken.
10: Drog avsiktligt lite vänster i början för att undvika hunden, bra riktning efter det och såg det gula tv tydligt på slutet.
11-12: Bra flyt och riktning!
13: Bra orienterat
14: Kom ner från höjden alldeles för långt åt höger, hade varit så noga med riktningen men har en tendens att dra åt höger ofta alltså...Elin var där o snurrade med så drog med henne lite innan jag insåg mitt misstag och kunde hitta ktr själv.
15: bra
16: Alltså var typ vid ktr men litade inte på mig själv och fick för mig att jag var helt åt helvete bara för en stig jag såg, haha LOL. Såg 30e ktr o ba WOOPS.
17,30: bra, kunde skärpa mig lite.
31: Blev att jag höll mig alldeles för mycket uppe på höjden när jag egentligen skulle ligga i sluttningen, på slutet blev jag osäker men kunde till slut läsa in mig i alla fall.
32, 33: No prob
34: Fattade verkligen inte alls hur höjderna gick här, väldigt diffust eller konstigt ritat men var ju enligt gasen typ vid ktr. Elin hittade inte den heller.
35: Bra!

Kul och lärorik bana, behöver jobba lite med riktning och självförtroendet känner jag :)

Visa kommentarer (0)
 
Momentbana Punta Umbría (2016-02-19) Momentbana Punta Umbría (2016-02-19)