Västkuststafetten (2016-03-20)
Kategori: Träning
Karta/område: Munkedal
Distans: Stafett
Sträcka: 2
Sträcka: 5.26 km
Tid: 48:17
Genomsnittlig puls: 172
Maxpuls: 186
Holy macaroni vad denna terrängen är tuff, men sjukt kul orientering, så fint! Sprang andra sträckan efter Judith och hon kom in först så löpte ut precis före Anna Närhi. Hon va rätt så mycket starkare än mig så såg henne bara påväg till ettan och efter det var jag själv. Kände redan innan start att kroppen hade behövt en vilodag eller i alla fall lugnare träning idag. Hade verkligen noll power. Försökte i alla fall orientera bra och hålla mig till planen. Gick väldigt bra fram till 4an sen så slarvade jag lite på slutet till 5an.
Till 6an hade jag en plan, som jag sen ändrade...eller nått, fick black out och jag var verkligen bara så jääkla trött. Kände att nu borde jag löpa hem hehe. Ktr tagningen gick bra i alla fall.
7an gick inte alls bra på slutet, förvirrade mig vilken ås/brant som var vilken.
9an va ju dödens, varenda höjdkurva kändes som världens brant, de tog aldrig slut!!
Till 10an förstod jag inte alls vad som var brant eller höjdkurva...men var kanske mest bara för jäkla trött så orkade helt enkelt inte orientera.

Bröt loppet efter det pga att jag vill vara försiktig med mina benhinnor. Kände ingen smärta i dem men min plan är egentligen att inte springa så långa pass och nu med uppvärmning plus lång tid på banan så kände jag att när kroppen dessutom säger nej så var det lika bra att gå hem :)
Visa kommentarer (0)
 
Västkuststafetten (2016-03-20) Västkuststafetten (2016-03-20)