Category Archives: Vardag

Österlen

För några veckor sedan var vi nere på Österlen. Det var dags att urnsätta farmor. Saknar henne så det gör ont, men det var väldigt fint.View full post »

Sommar

Sommaren rullar på och vad hittar jag på då? Jobbar för det mesta, tar någon liten tur iväg på helgerna, tränar en del och fixar och donarView full post »

Varberg

Hej hopp! Detta var inte igår, inte heller i förrgår. Det kryper lite i fingrarna efter att skriva något, och det kan jag ju göra här. VarView full post »

Operera?

Inget hej hopp idag inte. Idag är jag arg, arg och arg. Känns som jag bara står och trampar i nån jäkla mosse men inte ens det kan jag sägaView full post »

London!

Hej hopp! Förra helgen var jag i London för att hälsa på min lillasyster. I ett helt år har hon bott där men inte förrän nu som jagView full post »

Höstkänslor

Den 15 september och vi njöt av förmodligen sista ”sommardagen” igår ute på Amundön; jag, Ellen & Elin. Fint va detView full post »

Nya planer & Göteborgs Brantaste

Hej hopp! Då var det september, en månad jag sett fram emot ganska länge. Det var nu jag skulle flytta från Göteborg till Halden. En heltView full post »

Snart workmode

Hej hopp! Dagarna rullar på här i Mölnlycke. Har nog inte varit jätteproduktiv än så länge men nästa vecka väntar faktiskt lite jobb ochView full post »

Hejdå StudieG

Hej hopp! Nu var det ett tag sen man skrev. Så blir det när träningen inte kommer i första hand och man har massa andra saker att tänka på.View full post »

Det rullar på :)

Hej hopp! Först och främst måste jag tacka mig själv. Tack Anna för att du såg till att fixa biljett i lördags till världens bästa HåkanView full post »

Bröllopsbilder…

Åh, tittat på lite gamla bröllopsbilder som jag fotat. Det här var mitt andra bröllop från 2013. Gjorde en liten omredigering på dem, heheView full post »

Grattis på födelsedagen Agnes!

Hej hopp! Idag är det inte vilken dag som helst, utan min bästa väns födelsedag. Grattis till 22 fyllda år allra finaste, goaste ochView full post »