Category Archives: Tävling

Kroppen är konstig

Hej hopp! Känns egentligen som att jag inte har så mycket att skriva om då träningen den senaste tiden har varit väldigt lågprioriterad.View full post »

Stigtomtakavlen

Hej hopp! Ny vecka och ännu några vilodagar framöver…nästan ;) Ska faktiskt få simma lite imorgon, hurra! Eller inte, är verkligen såView full post »

Vila mig i form

Hej hopp! Lär ju vara en och annan läsare som är brutalt trött på mina ”hej hopp” hit och dit, men jag fortsätter ändå. UnderView full post »

Hallandspremiären, what about the girls?

Hej hopp! Efter en rätt dålig insats på premiärtävlingarna i Portugal har jag sett extra mycket fram emot den här helgen med SverigepremiärView full post »

2015 – Nyfiken, stolt & lycklig

Tre ord som faktiskt skulle kunna sammanfatta den här säsongen; nyfiken, stolt och lycklig. Dessa tre var ledord för O-ringen i Borås iView full post »

25-manna och akupunktur

Hej hopp! Dessa bilder från sammanfatta en rolig helg i Stockholm med klubben. Inte så mycket på klubben dock haha utan kanske mer frånView full post »

Euromeeting

Hej hopp! Snart en vecka sen jag kom hem från Euromeeting och Estland, så börjar väl bli dags att berätta lite om det. På onsdagen för tvåView full post »

SM Medel & Stafett

Hej hopp! Tänkte kort sammanfatta lite från förra helgen då SM i medeldistans och stafett avgjordes söder om Stockholm. Efter helgen innanView full post »

A dream come true…

Wohoooo! Det är verkligen en dröm, som jag hoppats på slå in om kanske två, tre år, som går i uppfyllelse! Tack vare att jag presterade såView full post »

SM Lång

Då var vi igång med tävlingsresa varje helg hela hösten lång! Så kul men efter den tuffa långdistansen i söndags var det otroligt skönt attView full post »

DM Lång & träningstimmar

Hej måndag och SM vecka! Eller i alla fall SM helg. Förra veckans rätt hårda träning känns i kroppen idag, på ett bra och skönt sätt. DenView full post »

Hösten är på ingång!

Hösten är banne mig på ingång! Men det ska vi inte deppa för, så mycket kul som händer nu ju! :) I torsdags så sprang jag första OL passetView full post »