Monthly Archives: maj 2015

Liseberg

Äntligen börjar det kännas lite som sommar i alla fall. Gårdagen bjöd inte bara på fint väder utan även min första arbetsdag på Liseberg!View full post »

Swedish League, Finalen

Då var det dags att sammanfatta den sista helgen med Swedish League; finalen uppe i Umeå. Rent resultatmässigt har jag på Swedish LeagueView full post »

Swedish League Dalarna

Långhelgen är slut och med det är tre ytterligare etapper av Swedish League avklarade. En tuff helg för mig, framförallt mentalt, och jagView full post »

10-milakavlen

Ett ord: Legendariskt! Ingen kan väl ha missat att vi var 10 tjejer i klubben som tillsammans utgjorde lag 4 på 10-milakavlen? Trodde inteView full post »

10-mila Damkavlen

10-mila är över för i år. Det känns så märkligt. Aldrig tidigare har jag inför varit så insatt i denna stafett, aldrig tidigare har jagView full post »

Vi har fått lägenhet!!

FINALLY! Tillsammans med min bästa vän har det äntligen blivit dags att att flytta hemifrån. Vi har sökt och sökt hela hösten och vintern.View full post »

Bioträffen

Så var en intensiv träningsvecka till ända. Har inte blivit överdrivet många timmar men sju OL-pass på fem dagar är en aning mer än vad jagView full post »

En annan medeldistans

Hejsan! Innan en ytterligare analys av första Swedish League helgen så blir det en liten update från dagens tävling. Medeldistans på enView full post »