Yearly Archives: 2016

Hejdå säsongen 2016!

Hej hopp! Allt är änna prima här första dagen på säsongen 2017. Ja det är faktiskt riktigt bra. Sen 25-manna har jag varit krasslig ett braView full post »

Kroppen är konstig

Hej hopp! Känns egentligen som att jag inte har så mycket att skriva om då träningen den senaste tiden har varit väldigt lågprioriterad.View full post »

Operera?

Inget hej hopp idag inte. Idag är jag arg, arg och arg. Känns som jag bara står och trampar i nån jäkla mosse men inte ens det kan jag sägaView full post »

London!

Hej hopp! Förra helgen var jag i London för att hälsa på min lillasyster. I ett helt år har hon bott där men inte förrän nu som jagView full post »

Höstkänslor

Den 15 september och vi njöt av förmodligen sista ”sommardagen” igår ute på Amundön; jag, Ellen & Elin. Fint va detView full post »

Nya planer & Göteborgs Brantaste

Hej hopp! Då var det september, en månad jag sett fram emot ganska länge. Det var nu jag skulle flytta från Göteborg till Halden. En heltView full post »

Petra & Daniel

Se där! Lite bröllopsbilder mitt bland alla träningsinlägg :) Åh så himla glad att jag fick fota Petra & Daniels otroligt finaView full post »

Att vara skadad

Hej hopp! Hemma från O-ringen och det blev ju inte mycket till världen det inte, i alla fall inte tävlingsmässigt. Sprang första etappenView full post »

Snart workmode

Hej hopp! Dagarna rullar på här i Mölnlycke. Har nog inte varit jätteproduktiv än så länge men nästa vecka väntar faktiskt lite jobb ochView full post »

Hejdå StudieG

Hej hopp! Nu var det ett tag sen man skrev. Så blir det när träningen inte kommer i första hand och man har massa andra saker att tänka på.View full post »

Det rullar på :)

Hej hopp! Först och främst måste jag tacka mig själv. Tack Anna för att du såg till att fixa biljett i lördags till världens bästa HåkanView full post »

Min högsta önskan…

…är just nu att bli av med benhinneproblemen. För alltid. Jag vill kunna springa långt och länge, hur ofta jag vill. Det kännsView full post »