Hej hopp 2016!

Hej och välkommen 2016!
Nu var det ett tag sen det hände något här på bloggen, men det ska det bli ändring på! Både kropp, knopp och blogg har väl legat lite i ide ett tag nu. Men det har vänt, det går framåt, det går bättre! Just nu befinner jag mig i Rauland där det planeras bli en hel del skidåkning för att förhoppningsvis träna upp mig lite inför Marcialonga som jag ska åka i Italien den sista januari. Just nu känns det sådär måste jag ärligt talat säga, men det är okej. Vad jag framförallt ser fram emot är att få fina skid- och löppass innan loppet och bara njuta av den enormt vackra miljö som alperna bjuder på, vilken jag vet att jag mår så otroligt bra av.

Rauland visar sig verkligen från sin bästa sida, så otroligt fin natur och vädret är helt underbart. Kan bara tänka mig hur det var här i somras på junior VM, wow! Åker mer än gärna hit för att testa terränglådan om man säger så…

LZ2A9925web

Gaustatoppen!

LZ2A9935web

Hyfsat fin utsikt från hotellrummet…

IMG_9498web

Var både soligt och kallt ute idag. Åkte med värmeväxlare för första gången. Var väldigt skönt för pusten trots en aning obekvämt…hehe.

Hoppas någon fortfarande finner intresse av att kolla in här, för nu ska jag se till att bjuda på lite mer och oftare av min vardag, träning, tävling osv. Tycker ju faktiskt att det är väldigt roligt att skriva :)

Puss o kram!

  • Sara H - OHHH så fint ni hade det i Rauland! så sjukt fint ställe!
    Kul att läsa din blogg :)ReplyCancel

    • Anna - Jaa det är ju verkligen dröm där!! :D Så roligt att du tycker det :))) Väldigt kul att läsa din med hihi ;)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*