Rauland var fint

Hej hopp!
Hemma från Rauland och jag har i alla fall fått några skidmil i benen. Det var verkligen helt otroligt fint där uppe. De två första passen genomfördes med lika mycket frustration som när jag var i Idre i December. Anledningen? Nya skidor som inte alls gjorde som jag ville. Självförtroendet låg verkligen på botten när jag inte ens hade tillräckligt med fäste för att kunna åka bra tekniskt på platten.
Tredje passet valde jag att testa mina gamla skidor. Åh, en sådan lättnad. Jag kan ju faktiskt åka skidor. Så, på Marcialonga om en vecka blir det att åka på mina så gamla skidor att jag antagligen är åtminstone 8kg för tung, haha. Klistermärken från Tjejvasan 2011 och 2012 pryder dem så fint dessutom.

Bjuder på en bildbomb från längdskidparadiset!
LZ2A9938web

Viktigt med energi under långpassen! ;)

Paradiset!

Var ca -15 grader alla dagar vi var där, då var det värmeväxlare som gällde!

Nu är jag hemma några dagar innan det bär av till Italien på torsdag. Där stannar jag till tisdagen i veckan efter, can’t wait! Därefter blir det faktiskt bara en vecka på hemmaplan innan jag åker ner till Portugal för lite värme. En hel del att se fram emot med andra ord! :)

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*