Here we go Marcialonga!

Hej hopp!
Nu har jag varit på plats i Moena sen torsdags kväll och varje gång jag tittat ut genom fönstret, är ute i spåret eller skogen så frågar jag mig själv varför jag inte bor i den här miljön. Jag borde varit född här?

Igår var det helt otroligt väder och det blev ett superfint skidpass på förmiddagen i Passo di Lavazé. Så även en god lunch och kaffe givetvis. När vi kom tillbaka till hotellet var det så varmt att jag kunde sitta ute på balkongen i sporttop, dröm alltså! På eftermiddagen tog jag mig ett kortare löppass från hotellet och det blev några höjdmeter upp i skogen på en vandringsled.

LZ2A9946web

Vaknade upp till detta igår…

LZ2A9948web

Go italiensk gulaschsoppa till lunch igår!

IMG_2258web

Jag njuter :)

IMG_9727web

Älskar dessa berg, backar, träd, ja allt!

LZ2A9956web

Hasse vallar skidor! Är rätt glad över att orientering inte är en sån materialsport som skidor är alltså…

Nu är det uppladdning inför själva loppet imorgon som gäller. Självklart har ju jag valt att köra hela sträckan (7 mil) istället för korta (5 mil). Men men, så är det när man har stark vilja och pannben! Jag har däremot inte fått en bra uppladdning just den här veckan. Har haft problem till och från i flera månader med en visdomstand och förra helgen hade jag riktigt ont. Tog mig till tandläkarn i måndags och fick den spolad tre gånger med saltlösning, väldigt obehagligt. Ett dygn senare var det fortfarande inte bra så gick tillbaka och då fick jag utskrivet antibiotika, jippie!
Passen här har känts rätt tunga och pulsen verkar vilja skjuta iväg vid minsta lilla ansträngning. Jag har dock lite svårt att avgöra om det har med tanden eller den höga höjden att göra. Starta ska jag i alla fall göra imorgon men om kroppen inte känns som den ska så kan jag bara gena hem till hotellet (spåret går precis bredvid). Om jag känner mig rätt så tror jag dock inte att jag kommer ge upp i första taget, på något sätt ska jag nog allt ta mig i mål!

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*