Portugal

Hej hopp!
Tänkte väl lite kort summera senaste resan och träningslägret som jag spenderade nere i Portugal (och Spanien). Tävlingspremiären blev inte så lyckad för min del. Rent fysiskt så hade jag inga större förväntningar, kanske inte heller mentalt men tekniskt gjorde jag inte alls bra ifrån mig vilket gjorde att jag kände mig rätt frustrerad. Men, jag lärde mig något i alla fall och skönt att få en tidig tävlingspremiär ändå så jag vet vad jag behöver jobba på och förhoppningsvis kan prestera bättre till nästa gång :) För den intresserade finner man kartorna i arkivet, HÄR.

LZ2A6679web

Efter tävlingarna i Castelo de Vide som bjöd på rätt mycket regn drog vi söderut till Lagos där pappa investerat i en lägenhet. Där var vädret med oss och vi fick en grym träningsvecka med sol, fina miljöer och massa med god mat, mest fisk.

LZ2A6724webLZ2A6838web

Blev en del löpning på en fin stig längs havet, så fina vyer!

10365800_1122709077762791_7118776790339329334_n12734201_1122709411096091_2745015579531808115_n

Elin och jag beställde makrill. Var lite osäkra på om vi bara skulle få en och inte bli mätta, hehe det räckte allt om man säger så!LZ2A6863webSkärmavbild-2016-02-20-kl.-09.55.47

En dag tog jag och Elin själva en roadtrip över till Spanien där jag hade beställt två träningar på en karta vid Punta Umbría, två timmar från Lagos. Det var riktigt kul terräng och jag fick mycket bättre flyt än på tävlingarna, skönt :) Mellan passen blev det lunch på en restaurang vid havet i form av Paella. Hade aldrig ätit det tidigare men mums va gott det va! Ännu en gång en jätteportion och vi kämpade verkligen med att få i oss så mycket som möjligt av den smarriga rätt.
På andra passet blev det en mindre trevlig upplevelse. Vi skulle efter några kontroller passera en stor väg som det var utmärkt på kartan att det skulle gå att ta sig förbi. Passagerna visade sig vara små tunnlar med vatten och lera i som gick under vägen. Usch, det var en blandning av skratt och panik som vi med utsträckta ben och armar, allt för att inte gå i vattnet, hasade oss igenom. Blir fin GPSrutt :) Kartor från dessa passen kommer upp snart!

Nu är jag på hemmaplan igen och ska vara det ett tag till i alla fall. Ser verkligen fram emot tävlingspremiär i Sverige och sedan att i slutet av Mars åka till Tjeckien tillsammans med klubben. Åh vad jag är sugen på vår nu med, låt den komma!

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*