22 år & årets orienterare

Hej hopp!
Då var man 22 år då (igår), även fall jag i redan några veckor sagt att jag är det. Gårdagen var inte så väldans speciell men bra! Vaknade och åt gröt med peanut butter som vanligt till frukost. Hetsstädade lite i lägenheten för det var så skitigt och sen tog jag cykeln till gymmet för lite återhämtningspass och styrka. Därefter blev det lunch hemma innan Agnes kom hem och jag fick dagens första grattiskram :) Spenderade några timmar med att plugga statistik innan jag drog till klubbstugan för att springa nattorientering, första passet den här vintern. Har lite ont i mina benhinnor så blev tyvärr inte så långt pass men det gick ändå rätt bra och det var framförallt roligt!

Om det inte vore nog med att fylla år igår så fick jag ett väldigt trevligt samtal i tisdags morse om att jag blivit utnämnd till Årets orienterare i distriktet för 2015! Min första utmärkelse någonsin vad jag kan minnas (edit: minnet är kort men fick åtminstone en utmärkelse från Sjövalla samt Skogsflickornas pris när jag var ungdom) och jag är såklart otroligt glad och tacksam. Det mest utmärkande och som motiverades till priset var min 10e plats på O-ringen samt att jag blev uttagen till Euromeeting. För egen del innehöll förra året betydligt mer framsteg än bara de två i och med med nya insikter, erfarenheter, situationer och utmaningar som jag lärt mig otroligt mycket av och jag är både nyfiken och motiverad till att bygga vidare på dessa. Ser verkligen fram emot den här säsongen, speciellt tillsammans med tjejerna i klubben!

LZ2A6917web

Ikväll blir det fredagshäng i Kviberg och beachvolleybollhallen tillsammans med ett gäng från klubben, blir nog riktigt kul!

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*