Läget?

Hej hopp!
Just nu sitter jag på Köpenhamns flygplats i väntan på flyget som ska ta mig och några klubbkamrater ner till Wroclaw i Polen. Därifrån bilar vi ner till Tjeckien där några dagars träningsläger väntar. Det ska bli spännande! Högsta prioritet för flera i gruppen som åker ner är att förbereda sig inför EM som går där i Maj – därav anledningen till att vi åker just dit. Min inställning, då jag aldrig har varit i Tjeckien eller någonsin sprungit i liknande terräng, är att få mer erfarenhet och lärdomar att ta med mig hem. Det räcker inte att lalla runt i Göteborgs skogar om man vill bli en riktigt bra orienterare även fall något EM inte riktigt är relevant för mig ännu ;)

Processed with VSCOcam with c1 preset

Livet, skola och träning rullar på. Jag har fått vara frisk otroligt länge och det enda som stör lite nu är mina benhinnor. Räknar det nästan inte som någon skada då jag haft det så länge men jag lägger ändå upp träningen efter dem, försöker i alla fall. Jag försöker vara smart och hela tiden tänka långsiktigt, på att jag vill kunna ha en betydligt större löpmängd i min totala träning om några år, inte nu. Ska vara ärlig och säga att suget efter tävlingssäsongen blir allt större och större. Inte enbart för själva tävlingarna utan även för att få gå ner lite i antal träningstimmar. Har aldrig tränat så mycket som den här vintern och motivationen sviktar lite fram och tillbaka för tillfället att ställa sig på crosstrainern i 90min med efterföljande 35min löpning för att få ihop till ett långpass, eller att på samma maskin köra tröskel i 40min. Ett träningsläger passar således väldigt bra nu. Full fokus på tekniken och att ligga på rätt sida gränsen (dvs inte springa för länge) för att kunna genomföra alla pass.

Nu ska jag gå och köpa en smarrig juice innan boarding. Glad Påsk! :)
Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*