Restart

Hej hopp!
Ny vecka är lika med ny energi i både kropp och knopp! Förra veckan gick inte enligt plan alls. Hade vilodag på måndagen då jag reste hem från träningslägret i Tjeckien men efter det fick jag aldrig riktigt tillbaka några krafter så körde lugnt ända fram till fredagen. Tanken var att åka upp till Strömstad för tävlingarna där men bestämde tillsammans med min tränare på lördagsmorgonen att det nog var smartast att låta kroppen vila hela helgen. Har känt mig lite seg ända sen Västkuststafetten för två veckor sen. Många har ju varit sjuka under denna perioden och det kan varit så att jag även jag haft något i kroppen men som inte riktigt brutit ut. Mina benhinnor krånglar dessutom så det var klokt att få låta dem återhämta sig.
Har egentligen inte känt mig så hängig alls i helgen så om jag inte hade bestämt mig för att köra en ”restart” på kroppen så hade jag tränat. Idag, måndag är jag därmed full av energi och riktigt träningssugen, blir kul med styrketräning idag! :)
LZ2A6939web

I fredags tog jag, min lillasyster och mamma en tur till Hovås Kallbadhus för lunch och en liten promenix längs havet. Åt så himla god fisk och vädret var verkligen med oss! Även fall det var lite kallt i blåsten ;) Älskar verkligen att vara vid havet, jag blir så harmonisk i sinnet på nått vis av att bara titta ut på det blå…borde verkligen ta mig ut till kusten oftare.

LZ2A6932webLZ2A6921webLZ2A6923webHar för övrigt uppdaterat kartarkivet med smarriga träningar från Tjeckien, in och kolla!

1010

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*