Att vara skadad

Hej hopp!
Hemma från O-ringen och det blev ju inte mycket till världen det inte, i alla fall inte tävlingsmässigt. Sprang första etappen men tror att mina fötter blev lite överansträngda efter att jag fotat bröllop i allt för platta skor två dagar tidigare så hade otroligt ont i hälarna under hela loppet. Bommade ettan med en evighet och sen var kroppen verkligen så slö, trots det blev det en tredjeplats i D21 Kort-2 ;)

Vilade tre dagar och joggade lite stig de två sista. Well, det går inte fort framåt. Benhinnorna bråkar med mig fortfarande. Ändå känns det som att jag i princip hittat orsak och möjliga åtgärder. Grejen är bara att det tar lite tid… Och att jag själv får göra antaganden angående hur och varför gör det hela ännu mer långdraget. Har träffat sjukgymnaster, naprapater, läkare och ortopeder men det är ingen som kan hjälpa mig hela vägen. Deras kunskap tillsammans med google har gjort att jag utformat en teori…typ så.

Fin löptur i Dalarna hos min pappas moster & hennes man :)

Jag har verkligen anpassat mig till situationen. Är tacksam för varje löppass och går inte runt och mår dåligt över att den här säsongen inte alls blev som jag önskade. Det känns som att alla runt omkring tycker det är mer tråkigt att jag är skadad än vad jag själv tycker det är. Visst är det lite jobbigt att dra samma resonemang till person nummer tio på samma dag som undrar varför jag inte kan springa, men jag vet att de bara vill väl. Något jag upptäckt är att det går inte att gräva ner sig i en grop och deppa över att man inte kan springa det man vill som jag ser att många gör. Inte om man som jag vill hålla på i många år till. Att kunna ta sig igenom skador, kanske framförallt mentalt, är tror jag en nyckel till att i slutändan lyckas :)

Puss o kram!

  • Camilla - Du har bra inställning, den tyder på mental styrka och jag håller med dig om att förmågan att tackla motgångar i form av skador leder till framgång! Lycka till!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*