Fortfarande sjuk

Det är lite kul att jag har den här hemsidan dold. Blir som min egen lilla halvoffentliga dagbok (tanken är väl att jag någon dag ska göra sidan offentlig). Jag har en dagbok hemma med, är dock otroligt dålig på att skriva i den. Man borde göra det dock. jäkla kul att titta tillbaka och läsa om när jag var 16 år, hur man tänkte, vad man gjorde, alla detaljer osv som man kanske inte kommer ihåg.

Hur som helst. Jag är fortfarande inte frisk. Börjar bli lite deprimerad nu faktiskt. Körde styrketräning igår för har ändå varit pigg och så sen i lördags så trodde det skulle gå bra. Kroppen och musklerna var pigga och fräscha men huvudet var inte alls med så blev väldigt väldigt kort och lätt styrka. Hoppades så på att det skulle kännas bättre idag men icke. Min planerade löptur med korta inslag av intervaller (bara för att få upp pulsen lite) blir alltså inte av så sitter inne på mitt rum och gör i alla fall någon annan nytta i form av plugg inför tentan jag har på fredag. Jag tycker jag kan koncentrera mig ganska bra ändå och får mycket gjort…dock ligger jag lite väl sent i planeringen då jag förra veckan mådde alldeles för dålig för att orka göra någonting så blev inte så mycket plugg då.

Sjukt grå dag dessutom. Känns inte som det har blivit nå vidare ljust överhuvudtaget. Tittar igenom bilder från året och fick fram dessa från O-ringen i somras, desto ljusare var det då. Alltså den veckan, riktig svensk sommar och jag hade det så himla bra!

IMG_5361

Jag och fina fina Elin som jag sprang tillsammans med i Sjövalla. När jag bytte till GMOK gick hon och hennes syster Erica över till IFK så nu är vi rivaler haha! ;) Elin är en riktigt duktig tjej och jag tvivlar inte en sekund på att vi kommer få se henne på möjliga JVM i åren framöver.