Tankar kring sjukdom och träning

Jag älskar orientering och att träna över allt annat. Det är det allra, allra bästa som finns och om jag hade varit tillräckligt bra hade jag önskat kunna göra det till 100%, alltså vara elitidrottare på heltid. Just nu har jag dock en rätt bra balans mellan träning och skola. Även fall jag kanske prioriterat träningen en aning för mycket framför skolan. Jag har ca en föreläsning om dagen, antingen efter eller före lunch vilket innebär att jag skulle kunna träna två gånger om dagen ibland. Jag hoppas kunna utnyttja detta i vår :)

Just nu känns det som att allt kretsar kring att ”inte bli sjuk”. Det är alltid det största målet inför säsongen och det känns som en utmaning varje dag att inte bli sjuk. Tror det har gått mig lite över huvudet men det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag säsongen 2014 kom upp i hela 55 sjukdagar. Utöver det hade jag en hel del vilodagar och mina träningstimmar totalt var långt ifrån vad mina konkurrenter tränat. Jag vill ju det här så himla himla gärna, kan jag inte bara få vara frisk ett längre tag någon gång i alla fall så jag kan få försöka? I alla fall, tycker det är himla tråkigt att allt träningen ska kretsa kring är att hålla mig frisk :(

Slutet på året 2014 slutade helt underbart. December månad blev rekord i antal träningstimmar och jag hade under nästan 7 veckor kunnat följa träningsplaneringen till 100%. Och ja visst, det gav minsann resultat! Jag mådde hur bra som helst och hade aldrig känt mig så stark fysisk någonsin! Känslan i kroppen var helt enkelt underbar så inte undra på att man blir minst sagt förbannad nu när jag inte kunnat träna på hela 2 veckor. Att det aldrig ska få gå vägen. Jag vet att det är långt kvar till säsongen osv men jag behöver verkligen kontinuitet i min träning för att jag ska komma någon vart.

FullSizeRender 2

Det blir många throwback bilder hehe, när man helst vill vara någon annanstans än där man är nu är det lätt att det blir så. Här även denna som förra inlägget från O-ringen i somras. En frisk och glad Anna :)