Positiv energi!

Äntligen är jag frisk, åå så underbart! Tränade första passet igår vilket blev ett lugnt sådant, i alla fall för pulsen. Först 30min cykel lugnt och sen 60min styrka men det var desto tuffare, i alla fall för musklerna! Bästa styrkepasset på länge måste jag nog säga att det blev. Har allt lite träningsvärk idag ;)

Idag hade vi klubbsamling i Vårgårda vilket jag verkligen hade sett fram emot, speciellt nu när jag varit sjuk. Avfärd innan 8 hemifrån och start klockan 9.30 med en stafetträning med damerna. Hela nya gänget med Agnes, Runa, Kristine och Moa var med. Upplägget var jaktstart och jag startade mitt i fältet ensam. Dock sprang jag bara korta banan då jag kände det var dumt att starta för hårt efter sjukdom. Orkar inte skriva mer detaljer men kan sammanfatta det med en riktigt bra känsla i kroppen trots förutsättningarna, extremt kalla fötter och händer då det var iskallt i både luften och mossarna men trots det, riktigt rolig terräng och bana! Karta och analys från idag finns HÄR.

Efter träningen var det lunch med hela elitgänget både damer och herrar i OK Kullingshofs klubbstuga i Vårgårda. Helt sinnes god mat och alltid lika kul att hänga med klubbkompisarna, trivs verkligen så himla bra i GMOK! Efter lunchen var det föreläsning av Göran Persson, en fd landslagsledare och numera egenföretagare med inriktning på ja diverse saker som har med teamet att göra. Det var mycket inspirerande och bra föreläsning som väckte mycket tankar kring vad vi både gör bra men också sådant som kan förbättras. Den mentala biten pratade han mycket om, något som jag tycker är väldigt intressant. Har tänkt på det ganska mycket senaste och vill verkligen jobba med att förbättra det då jag tror det verkligen är A och O om man ska lyckas i sin idrott, kanske framförallt för att bli en bra orienterare…

Sammanfattningsvis kunde denna dagen inte komma mer lägligt. Fått med mig bra energi från både kropp och klubbkamrater. Vi är ett så himla härligt gäng och är extremt taggade inför detta året. Kommer bli helgrymt!

IMG_5404