Taco middag

Äntligen fredag!

Sitter just nu på Handels och väntar på att veckans sista föreläsning ska börja. Har faktiskt varit på 4 av 5 föreläsningar denna veckan vilket måste vara rekord nästan! Hehe ;) Igår sprang jag natt orientering ute vid Nya varvet/Röda sten i Göteborg. Det är precis vid havet nära hamnen typ så vid vissa kontroller såg man ut över hela hamnen och Göteborg vilket var såå fint! Orienteringen var kanske inte riktigt lika fin, hehe eller terrängen är rolig där men inte just för natt. Mycket klippor och skrevor med massa skit så kändes som man knappt kom framåt haha. Aja det blev bra teknik och jag var ute och lallade som vanligt när det kommer till natt. Förstår inte när jag ska lära mig asså… Hade ju som mål att springa ett nattpass i veckan (vilket jag höll rätt bra i början av vintern i alla fall) och att springa Natt SM i vår men det är ytterst tveksamt nu om jag kommer åka och springa det. Har dessutom tenta samma dag så kommer behöva stressa iväg till flyg och grejer…nä får nog hålla mig till dag, i alla fall när det kommer till tävling. Här är kartan från igår för intresserade: LÄNK

Efter träningen var det middag hemma hos Kristine (Runa är i Paris den lyckosten!). Det var jag, Anna Forsberg (som var med och sprang träningen), Agnes, Stensson, Hedis, Robbie och John. Alltså ett sånt toppengäng, har så himla kul ihop och vi är ju inte bara kompisar utan även klubbkompisar (GMOK power!!), hur bra kan det bli?! Det blev givetvis tacos som vanligt när mina kära norskor bjuder på middag haha. Men jag klagar inte, tacos är king!

10937660_10205501337760414_388601712_n