Hälseneinflammation

Jag som nyligen publicerade ett inlägg om att benhinnorna var det enda skadeproblemet jag råkat ut för. Kan nu justera detta med att säga att jag antagligen har fått hälseneinflammation. Har känt av ett litet tryck då och då senaste veckan men har tidigare haft ett skoskav där så trodde det satt i lite efter det…men icke. Efter gårdagens långa pass var det tydligen nog. Nu är hälsenan både svullen, röd och knarrig. Usch och fy så jäkla tråkigt! Är det inte det ena så är det det andra. Benhinnorna verkar må bra efter passet igår så det var väl klart att det skulle komma något annat och ställa till det för mig. Har i alla fall fått en tid på IFK Kliniken imorgon så hoppas hoppas att det ska kunna bli bra till Portugal!

GOPR0602web

Hade tänkt lägga upp bild på min röda, svullna och fula fot men kände att jag behövde lite positiv energi så fick bli den här från Sanibel Island i Florida :)