Invalido

En liten uppdatering om senaste skadan. I förrgår natt när jag låg och inte kunde sova grävde jag i minnet och kom på anledningen till hälseneproblemet…skorna jag arbetate i på Icebug. De smärtade exakt där och fick ett skoskav på vänster fot som gjorde rätt ont men tänkte att skorna skulle mjuka upp sig och att det inte skulle bli mer än just en skoskav. Har ju inte sprungit så mycket sen dess men framförallt när jag väl sprungit har det just varit i mina löpardojjor från Icebug och det har antagligen förvärrats och sen i söndags när vi sprang så länge blev det för mycket.
I alla fall igår var jag på IFK Kliniken och det visa sig vara just en inflammation runt hälsenan och snabbaste sätt att bli bra är att få heparin spruta. Genom pappas kontakt fick jag en tid på en vårdcentral (privat tror jag) idag och förhoppningen var att kunna börja ta sprutan idag (man ska ta den 3 dagar irad) men den visade sig inte finnas inne på något apotek i hela Göteborg. Har fått beställa hem den och ja nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra då jag vill börja ta den så fort som möjligt men om jag ska göra det hos vårdcentralen kan jag inte börja förrän på måndag, åå behöver mera tid!!

Är så sjukt stressad över allt. Usch är så dålig på att hantera stress :( Har tenta på lördag och så ska jag försöka få ihop detta nu för att kunna bli bra till Portugal som jag åker till om exakt 2 veckor… Ibland tycker man lite synd om sig själv asså.

Träna kan jag göra, dock endast cykel så ska snart sätta mig och trampa framför TVn. Igår fixade jag mina gamla löpardojjor (inga Icebugs ;) så nu kan jag gå och träna i dem. Mycket snygg känner man sig, det kan jag lova!

Namnlöst-3FullSizeRender-17

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*