Brunch

Måste bara få dela med mig av denna veckans höjdpunkt, gör ju faktiskt lite annat än att bara träna och bli skadad hehe… I tisdags brunchade jag tillsammans med Alma, en mycket kär gammal vän får man nästan säga. Haha kom fram till att vi faktiskt känt varandra i typ 9 år (vi gick i samma klass på högstadiet)…och även fall vi sen gymnasiet inte setts så mycket så är det precis som vanligt när vi väl gör det. Hon har bl.a. bott i London så därav anledningarna till att vi inte har setts alls mycket. Nu pluggar hon i alla fall på Handels så vi har desto större möjligheter till att träffas. I tisdags fick hon min födelsedagspresent till henne från December. Åå så gott och roligare att göra något tillsammans tycker jag! :) Vi var på Café Nöller som ligger precis vid Handels mot Haga, kan verkligen rekommendera det stället!

IMG_5633redFullSizeRender 18

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*