Cykel

6h cykel har det blivit denna veckan (har ett pass kvar dessutom) och ja det är absolut inte det roligaste men så mycket bättre än ingenting. Hälsenan mår bättre och bättre och nu känns det knappt något alls. Jag vågar dock fortfarande inte ha nått tryck på den än så går runt i mina kära gamla Asics utan hälkappa. Klubben har varit på träningsläger i Fredrikstad hela helgen, där det dessutom är barmark! Hur avis är man inte dåå?  Lever verkligen på att det endast är 10 dagar kvar till Portugal och POM, kommer bli grymt!

Idag var jag dock och körde vattenlöpning tillsammans med pappa. Fy så mycket folk det var, helt knökat i bassängen men jag krigade mig igenom 70min i alla fall så jag är nöjd. Därefter åkte vi en sväng till XXL för jag behöver en ny tunn dunjacka, hittade såklart inte det men tomhänt kom jag inte därifrån givetvis (omöjligt om du går in där), ett fint litet pannband rikare är jag nu!

FullSizeRender-19

I torsdags körde jag och Runa 90min i klubbstugans gym/förråd. Såg på en norsk film samtidigt, haha väldigt classic halvbra ungdomsfilm. Kul att ha lite sällskap i alla fall :)

IMG_5670

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*