Oslo

Blir ett inlägg om träningslägret i Portugal jag kom hem ifrån i onsdags, men först en liten update om helgen. I och med min skada i hälsenan så blev det inte så mycket träning i Portugal. Jag bestämde mig därför för att följa med pappa till Oslo i fredags. Lyckades hålla mig frisk efter lägret och det blev en helt grym träningshelg! 7,5 mil totalt i Nordmarkas helt fantastiska skidspår. Wow asså! Att det ligger alldeles vid stan är verkligen helt sjukt, där skulle jag nog kunna tänka mig bo faktiskt :) Kroppen känns riktigt bra just nu vilket är riktigt kul. Aldrig åkt så bra skidor tidigare tror jag, känner mig så otroligt mycket bättre tränad och starkare jämfört med ett år tillbaka. Nya stavar köpte jag dessutom (de gamla var minsann 7cm för korta…) så det blev också stor skillnad.
Filmade lite, annars inte så mycket bilder. Bjuder på denna utsiktsbild där man kan se, om man tittar riktigt noga, ut över havet?

GOPR0676web

Hittade lite fler bilder jag tänkte jag kunde dela med mig av. Vi bodde på Radisson Blue vilket var såå nice, hade ett eget rum och det var verkligen rena rama lyx jämfört med Portugal hehe. På lördagen köpte vi med mat som jag åt i sängen samtidigt som jag kollade på VM, riktigt gött!

IMG_5889red

Sen på kvällen var vi på en riktigt nice restaurang precis bredvid hotellet. Var en gammal industrilokal och jag tog en smarrig vegetarisk burgare med halloumi, yum!

FullSizeRender (1)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*