Mitt bästa lopp?

Håller på och analyserar träningen och tävlingen i Portugal. Sprang ju bara 2 etapper av POM (varav den ena, första etappen, jag ej fullföljde). Detta pga min hälseneinflamation jag haft och ja, hälen pallade inte så mycket löpning riktigt än. I alla fall, andra etappen, medeldistansen, måste jag nog säga är nästan mitt bästa orienteringslopp någonsin! Gjorde i princip allt rätt. Hade ett helt annat fokus än jag haft tidigare, genomförde varje sträcka för sig, allt enligt plan och ja, att komma i mål och säga ”yes” till sig själv det händer inte ofta! Tyckte kroppen kändes bra men ja, jämfört med de andra så gick det nog rätt långsamt. Jag är i alla fall otroligt nöjd och stolt över mig själv och detta gav verkligen ett svar på att teknikträningen jag kört i slutet på hösten och början på vintern kanske gett lite resultat trots allt. Tar i alla fall med mig en grymt bra känsla in i säsongen, ser verkligen fram emot att börja tävla!

37I mitt kartarkiv (HÄR) kan ni läsa en liten glad analys :)

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*