Portugal

Sådär, då ska jag försöka sammanfatta lägret i Portugal lite!

FullSizeRender (2)

Underbart och se en fin solnedgång vid ankomsten till Lissabon!

Onsdagen den 11e februari var vi ett gäng på 10 pers som tog flyget ner till Lissabon (Rune, Lillen, Emma och Micke var redan där). 3 hyrbilar väntade på oss och det blev jag, KB och Robbie som åkte tillsammans. Det började som vanligt med lite felkörningar men till slut befann vi oss på rätt väg, hittade till Mc Donalds och till slut även fram till Castelo de Vide uppe i bergen där vi skulle bo och träna de två första dagarna. Hotellet där var över förväntan riktigt bra! Så mysiga rum och det var tom varmt, en sån lyx!

LZ2A7507web

I väntan på hyrbilarna…

LZ2A7514web

Sånt underbart ljus efter andra passet första dagen, vi verkligen njöt av solen!

De två första passen sprang jag i mina uppskurna gympadojjor. Kändes bra i hälsenan men oj var det va kämpigt att löpa med dem i skogen. Nej jag var rätt trött på dem efter två pass kan jag säga. Dessutom fick jag världens blåsor under fötterna av mina inläggssulor som jag aldrig tidigare sprungit med. Dag 2 fick jag nog och bestämde mig för att testa med orienteringsskor, dock med en hälsula som lyfte upp foten lite. Det funkade faktiskt riktigt bra och jag sprang i hela 30 min (hade fått order att springa i ca 3min intervall och att jag inte fick springa uppför) då det kändes så pass bra. Vid sista kontrollen lyckades jag dock stuka foten (den andra) hehe så då blev det bara ett pass den dagen, så typiskt…

pom1

Efter fredagens andra pass åkte vi ut till kusten där Portugal O-meeting skulle vara. Well, om förra hotellet var över förväntan så var det här precis tvärt om. Det var som att spolas tillbaka i tiden till kanske 60-, 70-talet. Usch det var verkligen så äckligt. Där trivdes vi inte kan jag säga och det va tom så att vi försökte oss på att byta men det gick inte riktigt igenom av någon anledning. Jaja tur att vi hade varandra i alla fall, många skratt fick vi oss och vi lyckades nog alla komma hem hela och friska trots den dåliga miljön där :)

pom3

På lördagen var det dags för POM dag 1. Långdistans och jag skulle faktiskt vara med och springa. Dock inte hela banan, det hade varit för riskabelt med tanke på hälsenan. Kroppen kändes dock bra och jag fick tvinga mig själv att inte löpa runt hela. Dag 2 var det medeldistans och den skrev jag ju om i inlägget innan, ett mycket bra lopp och hälsenan funkade fortsatt bra. Dock började jag känna knarr i den på söndag kväll så då bestämde jag mig för att inte springa de två resterande etapperna. Hade planerat att hyra cykel men orkade inte ta tag i det typ hehe och sen så bestämde jag med pappa att vi skulle upp till Oslo och åka skidor efter jag kommit hem så då kände jag att jag lika gärna kunde vila för att undvika att bli sjuk.

LZ2A7786web

En rolig (fast samtidigt tråkig) händelse var när vi en morgon skulle åka iväg till tävlingen och inser att en bil saknas, woops! Robbie hade av misstag parkerat framför ett garage och ja, då hade bärgningsbilen varit där och flyttat bort den ;) En liten betalning till den portugisiska polisen blev det för att få den tillbaka, givetvis i cash och inget kvitto… En av av de bästa stunderna däremot på lägret var nog när jag, Kristine, Robbie och Rune tog en tur in till Aveiro för att äta crêpes! Just där hotellet låg vid stranden var det verkligen helt dött men inne i centrum var det riktigt mysigt och lite mer liv. Gott var det med! En liten bildsammanfattning får ni här:

LZ2A7790webLZ2A7795webLZ2A7807web

pom2LZ2A7849web

Senare när vi kom tillbaka till hotellet gick jag, Kristine och Robbie ut på stranden för att ha lite photoshoot. Haha har ju lagt upp alla dessa bilder på Facebook och det är lite komiskt att i princip alla är på oss fyra, man kan tro att det bara var vi som var på läger ;) Ett riktigt fint avslut blev det i alla fall med en alldeles underbar solnedgång!

pom4

LZ2A7949webLZ2A7913webLZ2A7910web

Sammanfattningsvis får jag bara säga att ÅH vad jag trivs bra med mina klubbkompisar. Vi är ett så himla gott gäng, har så kul tillsammans och stämningen är verkligen på topp jämt! Ett riktigt bra läger på alla plan (kan ju faktiskt skratta lite åt boendet så här i efterhand) och jag längtar redan till nästa!

pom5

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*