Bad

En riktigt lat lördag är vad det har blivit idag! Först ut på klubbträning där det var testlöp av veteran VM banorna inför sommaren. Gick rätt bra men var lite sliten i kroppen. Efter det hem o laga lunch, därefter placerade jag mig framför TVn för att kolla på damernas 3mil. Riktigt kul och följa, Johaug är ju helt sinnes och Kalla hon imponerade igen! Efter det städade jag mitt rum lite i och för sig, vilket var bra men att börja plugga gick bara inte. Är så sjukt omotiverad att det finns inte! Åååh :(

På kvällen sen lagade jag risotto till mig, min lillasyster och hennes kompis. Har gått och verkligen förälskat mig i denna maträtt och nu var det första gången jag lagade det själv. Blev inte helt perfekt men fortfarande riktigt gott. Efter dagens träningspass har jag verkligen varit helt död i låren, såå trött! Tyckte därför jag förtjänade ett bad. För andra gången sen 2008 då vi flyttade in i huset badade jag i vårt badkar. Förstår inte varför jag inte gör det lite oftare i alla fall, man blir ju så himla avslappnad! Dock är jag lite rastlös av mig så låg väl bara i, i kanske 5-10 min hehe. Men men gött va det! Nu ska jag se till att få lite sömn inför morgondagens wetvest distanspass, den avslutande 5milen på VM och senare på kvällen Bodybalance på gymmet (vad händer?!)

IMG_5998

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*