Cykeltur

Hej hopp!
Sen sist har jag tyvärr fortsatt gått runt med en lindad fot men den är på bättringsvägen! Jag är glad bara det finns minst en sak jag kan träna, tills nu har det blivit cykel och idag var jag tom ute och körde tillsammans med Moa och Kristine runt Delsjöarna i Skatås. Så mycket roligare ute än inne i hemmagymmet eller i klubbstugans förråd, vädret och sällskapet kunde man heller inte klaga på. Blev två pass avverkat i dag, åkte in till gymmet i morse och försökte bygga lite muskler haha :) Många har Påsklov nu men inte jag inte, tenta på lördag! Är anmäld till tävling här i Göteborg på söndag men det lär inte bli något av den, försöker satsa på att kunna ut och löpa (inte i skogen) till helgen.

För övrigt börjar jag bli lite frustrerad. Förra veckan sa jag officiellt farväl till mina onda hälsenor och sen några dagar senare en stukad fot. Alltid är det nått. Jag som så gärna vill bli en bättre löpare…hur ska jag kunna bli det när jag inte kan springa? Tålamod är verkligen min bästa vän just nu. Påminna mig själv om att jag inte har bråttom osv. Energin går det ingen nöd på i alla fall, en dos extra av den fick man dessutom av 10-mila lägret tillsammans med de allra bästa klubbkamrater man kan tänka sig. Stämningen är verkligen på topp och vi är SÅ taggade på detta året med stafetter och allt vad det innebär!

Processed with VSCOcam with m3 presetProcessed with VSCOcam with m3 presetIMG_6547

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*