Bästa känslan i världen

Hejsan!
Ligger just nu ner i min säng, helt utmattad i varenda muskel i kroppen (känns det som). Idag blev det ett långpass som heter duga. Min tanke var först att köra två pass; ett löp och ett alternativt. Efter att ha snackat med min tränare Christin igår kväll fick jag rådet att köra en kombo istället och så blev det! Klockan 10 imorse tog jag cykeln och åkte innervägen mot stan längs motorvägen. Svängde förbi Örgryte där jag hämtade upp en klasskompis som ville med och löpa lite. Vi åkte till Skatås och sprang ett varv på grus8an, lagom chill tempo! Efter det fortsatte jag på egen hand och åkte genom Sävedalen ner mot Partille och Allum. Därifrån upp för den segaste backen någonsin mot Öjersjö och sedan hem till Mölnlycke. Jag var faktiskt rätt lagom sliten i musklerna redan innan men det är inget mot vad jag är nu, haha!

IMG_6601

Trött men glad! Hehe en typisk Anna-pose? Måste komma med nått nytt asså…

Det är verkligen den bästa känslan i världen, utmattningen efter ett riktigt tufft träningspass. Man har liksom ont och är trött på ett skönt sätt. Okej, att vara riktigt kär kanske slår den men efter det så kommer nog allt denna trötthetskänsla. För övrigt blev det rekord i antal träningstimmar någonsin denna veckan, det ni! ;) Resten av dagen ska jag ligga hemma och chilla järnet, försöka få lite plugg gjort och äta en smarrig middag, ikväll är det pappa som lagar.

Kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*