En annan medeldistans

Hejsan!
Innan en ytterligare analys av första Swedish League helgen så blir det en liten update från dagens tävling. Medeldistans på en karta jag innan start inte såg jättemycket fram emot att springa på men den överträffade allt mina förväntningar. Banläggaren hade minst sagt tänkt till och det var faktiskt en riktigt bra bana. Mitt lopp är jag inte nöjd över dock…placeringen var desto bättre! 5-6 bommar på 15 kontroller är inte riktigt något att skryta med. Jag var trött i benen, har sprungit rätt mycket denna vecka redan så det var inte så konstigt heller. Hade bra fighting känsla och tryckte på så mycket jag kunde ändå och det är jag nöjd över. Fokuset var till viss del rätt bra men kompassen var inte med mig alls, måste träna mer riktning!!

Nu till en annan sak. Det är verkligen sällan jag blir riktigt arg, men idag kokade hela jag!
7 priser delades ut i D21 idag, wow tänkte jag! Kom trea och fick en köksmaskin som man kan göra smoothies och soppor i typ, vilket jag blev glad för. Kristine som kom etta fick en frukost för två på Scandic och tvåan fick ett presentkort på SMsport på 250kr. Bra priser! Sedan var det dags för H21…
Ola i klubben vann men hade hunnit åka hem så jag fick gå fram och ta hans pris. Vad som låg framför mig nu var följande: 3 presentkort på SMsport varav det högsta värdet låg på 700kr och det lägsta 250kr. Utöver detta var det inte bara ett, utan två frukost vouchers på Scandic plus en mängd andra prylar. Ni får ursäkta mitt uttryck men vad f*n hände här?! Om inte detta vore nog så bestod prylarna i D21 av en köksmaskin, bodylotion, kryddset och olivolja. Saker som man tyvärr skulle kunna definiera som ”tjejiga”…

Att H21 ska få fler priser utdelade tycker jag är rimligt, i de fall då de är fler löpare i klassen, vilket de ofta är. Men, att värdet på priserna ska skilja så mycket förstår jag överhuvudtaget inte alls, hur är det rimligt? Alltså seriöst, detta är 2015, har vi inte kommit längre än så här? Det låter kanske konstigt men jag känner mig faktiskt kränkt. Varför skulle H21 vara så mycket mer värda än D21, jag ser verkligen ingen anledning alls till detta?! Jag tycker åtminstone de tre första priserna ska vara likadana i båda klasserna, speciellt när det kommer till presentkort som har ett precist värde.

Det var en rent ut sagt förbannad Anna som åkte hem från dagens tävling. Som tur är en lite gladare nu efter fyra avsnitt av Vänner och lite choklad, livets terapi som alltid gör en på bättre humör :) Imorgon är det dags för mer tävling och på Söndag är det sista 10-mila träningen. Endast en vecka kvar nu, som jag är taggad!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*