Bioträffen

Så var en intensiv träningsvecka till ända. Har inte blivit överdrivet många timmar men sju OL-pass på fem dagar är en aning mer än vad jag brukar köra. Brukar bara springa två dagar irad men det har funkat riktigt bra att springa så här pass mycket. Fått grymt bra teknikträning!

I lördags sprang jag Skärmenträffen, eller bioträffen borde den kanske heta? ;) Det delades ut gratis popcorn till alla deltagare, KING! Dem var extremt goda dessutom, måste varit de godaste popcornen jag ätit i hela mitt liv! Själva loppet gick inte riktigt som jag ville dock. Benen mina var trötta (vilket i och för sig inte förvånade mig) och så även övriga kroppen. Gjorde ingen jättebom någon gång men många smågrejer som var rätt irriterande. Som tur var fick jag revansch direkt på eftermiddagen då vi på vägen hem sprang ett pass till i Uddevalla. Var osäker på om jag verkligen skulle springa ett pass till men då Anna erbjöd sig att följa upp mig kunde jag ju inte banga ;)

Det blev en riktigt kanonpass! Tanken var att jag skulle ta det lugnt och försöka hålla ett jämnt tempo men benen var typ piggare än under tävlingen tidigare samma dag så det blev inte så jättelugnt ändå hehe. Tekniken gick verkligen kanon och det var jättekul att få uppföljning av Anna, hade gärna haft henne bakom ryggen på varenda pass efter detta, haha! Karta från den träningen hittar ni HÄR.

5 dagar kvar… och lagen har tagits ut. Med en hel del skador och återbud så blev det inte riktigt vad jag hade väntat mig, eller snarare helt emot det jag trodde jag skulle springa. Är nervös som attans men samtidigt så jäkla taggad. Sista 10-mila träningen genomfördes igår och det flyt jag hade under första slingan samt passet med Anna är det jag tar med mig in i denna 10-mila vecka. Kroppen har känts riktigt bra nu i tre veckor och jag ser ingen anledning till att den inte skulle göra det på lördag, med det är jag trygg. En liten formtoppning är såklart vad jag hoppas på dessutom så ska se vad jag kan få ut med lite snabba och kortare pass nu i dagarna innan, here we go!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*