Vi har fått lägenhet!!

FINALLY!
Tillsammans med min bästa vän har det äntligen blivit dags att att flytta hemifrån. Vi har sökt och sökt hela hösten och vintern. Nu till slut har vi fått en trea i Studiegången, alldeles vid utkanten av Skatås, perfekt! 1a augusti är inflyttningsdatum just nu men eftersom jag är i Skottland då så ska vi försöka få den en vecka tidigare om det är möjligt. Ååh, jag kan inte fatta att det är sant!

En bild från Sälen i somras passar bra, för det var just där jag och Agnes lärde känna varandra på riktigt och blev bästa vänner hihi, dock ett år tidigare på Junior Camp. Vi är så läskigt lika ibland, the blond me skulle man kunna säga haha! Vet inte hur många gånger vi tänker exakt samma sak ;) Nu gäller det att spara pengar så vi kan göra vår trea till den allra (så gott som) finaste!

LZ2A4514web2

För övrigt borde ni kolla in Twitter…the true dreamteam is published! HÄR

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*