10-milakavlen

Ett ord: Legendariskt!
Ingen kan väl ha missat att vi var 10 tjejer i klubben som tillsammans utgjorde lag 4 på 10-milakavlen? Trodde inte det va ;) GMOKbabes spöade skiten och blev bästa damlag! Hehe vi kanske inte var först över mållinjen men vi tog minsann alla kontroller! Laget såg ut som följer: Moa Enmark, Viktoria Erntsson, Kristine Berglia, Agnes Leo, Frida Nero, Ella Wallinder, Bodil Halvarson, Jag, Judith Wyder & Emma Bergman. Efter lite strul hit och dit blev det alltså en 12,5km sträcka för mig, pust! Efter damkavlen var jag helt körd verkligen…låg halva natten med extrem huvudvärk och innan jag skulle sticka ut klockan 8 på morgonen för att löpa min sträcka så var kroppen inte alls på hugget. Men! Mina grymma, starka tjejer hade tagit sig runt hela 7 sträckor. Kristine på långa natten i nästan 2,5h (världsbäst bild på instagram som jag såg när jag vaknade vid 3 på morgonen) och Moa på förstasträckan med allt vad det innebar (se nedan!) osv, så nej, jag kunde inte svika dem! Det blev att jogga runt en bana som faktiskt var längre än vad jag någonsin löpt på tävling haha. Men jag tog mig runt och vi fick placering 176 till slut av 257 godkända lag. The true dreamteam är allt GMOKbabes!!

Skärmavbild 2015-05-11 kl. 20.36.28

Skärmavbild 2015-05-11 kl. 20.53.31

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*