Swedish League Dalarna

Långhelgen är slut och med det är tre ytterligare etapper av Swedish League avklarade. En tuff helg för mig, framförallt mentalt, och jag kan än en gång konstatera hur otroligt mycket kvar det finns att lära. Vägen är lång men den är otroligt kul!

Klicka på kartorna för mer analys…

61

Sprint i Säter stod först på programmet. Sedan november då jag senaste gången sprang en sprinttävling har jag endast hunnit med två ynka sprintträningar. Senaste var dock riktigt bra och lärorik så lite tycker jag faktiskt att jag har förbättrat, men det finns väldigt mycket att jobba på. Inte minst fysiskt har jag en lång bit kvar till att vara bland de främre i resultatlistan. Några missar blev det men kul var det i alla fall, det tar jag verkligen med mig! :)

58-23

 

Medeldistansen, den jag mest såg fram emot! Skulle kunna börja diskutera hur kartritaren valt att rita det ”vita” området mellan 10an och 11an men jag känner att den diskussionen har florerats tillräckligt nu de senaste dagarna ;) Att bomma hälften av alla kontroller är jag INTE nöjd över. Hade ingen tävlingskänsla riktigt innan start, trodde kroppen skulle kännas kass men det gjorde den inte vilket ledde till att jag hetsa lite för mycket och tittade alldeles för lite på kompassen. Är dock nöjd över att jag kunde minimera misstagen så mycket som jag gjorde, kunde sett betydligt mycket värre ut om man säger så…
592

Långdistansen. En del positivt men har verkligen svårt att se det när jag tittar på loppet i sin helhet. 2an är jag grymt nöjd över att jag fick så pass bra. Dock lämnade jag kvar huvudet där så nästa kontroll blev ju en flopp, usch och fy! Långsträckan bestämde jag direkt att jag skulle gå vänster, kände att det verkligen var det snabbaste och nöjd sprang jag iväg. Dock har ju Anna Wallin en hel del svårigheter med att hålla riktning tydligen så helt plötsligt är man på helt fel sida om sjön, förbannat. Vid varvningen var man en yr höna och började springa in på spurten haha, herregud. Det huvudet (och kroppen) hade behövt då var lite vätska men icke, mitt i allt kaos glömde jag ta det så resten av banan var man inte riktigt med. Förstår inte hur jag lyckades ta kontrollerna ändå så pass bra som jag gjorde haha. Nästa gång ska jag pusha på lite mera, borde varit tröttare när jag kom i mål! Att ta vätska kan ju också vara smart att tänka på.

11000676_824778140930667_6286078770984270768_o

Första gången Ms Unknown blir fångad på bild. Måste ju älska looken man har efter 10km i 2 grader och snöblandat regn ;)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*