Från toppen till botten till Skottland

En vecka sen sista etappen på O-ringen i Borås. Även en vecka sen jag tog ett löpsteg eller utförde någon slags träning. I söndags blev jag krasslig men just då kändes det inte så farligt och trodde att det i alla fall inte skulle sitta i mer än några dagar. Så blev det icke, i onsdags blev det värre och i två dagar har jag gått runt med magont och illamående…jahopp. Pratat med vårdcentralen och de trodde att jag fått magkatarr, så nu äter jag lite medicin. Är fortfarande hängig dessutom så är inte aspepp på flygresan idag. Åker nämligen till Skottland för att se VM och löpa 6-days. Får se om jag kommer kunna springa första etappen på söndag…

LZ2A4649web

VM i Italien förra sommaren bjöd på fina vyer! Skottland får nog svårt att leva upp till dem men tror det är väldigt fint där med :)

Men men, jag försöker hålla humöret uppe! Förra veckan kommer man ju kunna leva på ett tag framöver ;) Om man någon gång ska bli sjuk så är det i alla fall inte sämsta perioden att vara det nu. Bara att se till att ta hand om lilla magen, se till att bli helt kry och sen köra igång igen. Nästa viktiga tävling är ju SM. Jag som under hela säsongen tänkt att medel är den distans jag kanske skulle ha chans att gå till A-final i…nu får man tänka om lite, all in på SM lång, haha! Något läger inför kommer jag nog dock inte hinna med tyvärr, så får lita på att jag kan Stockholmsterrängen, det är ju trots allt en av favoriterna ;)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*