Skottland

Äntligen hemkommen från Skottland. Det var visserligen kul att se på VM, men den lilla detaljen att min förkylning höll i sig plus att jag antagligen har en sträckning i ena låret som gjorde att jag varken kunde träna eller tävla på hela veckan, innebar att vistelsen i Skottland kanske inte riktigt blev så high som jag hade önskat. Vädret var dock bättre än väntat plus att då jag inte kunnat träna som vanligt så verkar muskeln läkt rätt okej, känns knappt längre så jag hoppas på det i alla fall, ska till sjukgymnasten på torsdag…gäller att se det lilla positiva som finns ;) Nu är jag dock på banan igen, hehe hoppas jag. Det är 5 veckor kvar till nästa viktiga tävling (SM lång) så det ska nog gå vägen och nu till helgen ska jag äntligen flytta in i min och Agnes lägenhet, som jag längtat!

Det var dåligt med fotograferandet i Skottland. Tog inte en enda bild förrän sista dagen då jag tillsammans med Karin och Per-Arne (familjekompisar från Mölnlycke och min förra klubb) åkte och besökte ett slott med en mycket fin trädgård. Innan dess var det enda jag sett och besökt under resan i princip orienteringsarenor, butiker med fula kläder, mataffären, någon enstaka pub och massa kiltar i var och varannat fönster ;) Slutligen bjuder jag på lite bilder från denna trädgård…som jag inte minns namnet på, haha.

LZ2A8987webLZ2A8990webLZ2A8999webLZ2A9000webLZ2A9006web

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*