A dream come true…

Sveriges-flagga1

Wohoooo! Det är verkligen en dröm, som jag hoppats på slå in om kanske två, tre år, som går i uppfyllelse! Tack vare att jag presterade så bra på O-ringen i somras så kommer jag för första gången i mitt liv få springa i den blågula tröjan. Jag kommer få representera Sverige på tävlingen Euromeeting i Estland, sjukt!

Har vetat om det i ett rätt bra tag nu men idag blev det äntligen officiellt! När jag fick samtalet som jag gått och väntat på blev jag verkligen så glad som jag alltid föreställt mig. Det kom allt lite glädjetårar (okej jag ska vara ärlig, kom rätt många haha). Hade såklart lite förhoppningar om att kanske fanns det en liten chans (mailade en intresseanmälan efter O-ringen) men ändå, det kändes liksom för bra för att vara sant. Så mitt i det just då rätt tuffa (var sjuk i nästan en månad efter O-ringen) så kom detta så glädjande att jag aldrig varit med om något som gjort mig lyckligare i mitt liv. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle få denna chansen redan som förstaårssenior!
Har tränat på lite mer än vad jag kanske annars gjort innan SM helgerna då jag ville försöka vara i så bra form som möjligt nu till detta. Jag känner i alla fall att det går åt rätt håll men vi får se, fysiskt har det inte varit på topp under SM men inte jättedåligt heller :) Självklart ser jag Euromeeting som en enorm chans till att få erfarenhet. Detta är ju första gången jag kommer representera Sverige så är ju helt ny i den situationen, kommer bli megakul!

11412164_713325248792877_1971741050443298730_n

År 2017 går VM i Estland!

Men det slutar inte här…det är inte bara jag som blev uttagen. Av 12 st tjejer kommer även Moa åka till Estland och representera Sverige, vilket för henne också är första gången! Dessutom är Anna och Rune från GMOK med, king ju! Jag har faktist varit i Estland förut, då på VM i orienteringsskytte där jag tog hem ett silver i sprint ;) Det var dock närmare Tallin, nu går tävlingarna i skidstaden Otepää, blir riktigt kul att åka dit! På onsdag går flyget till Tartu. Först blir det lite träningar, sen löper vi sprint på fredag, långdistans på lördag och sedan medeldistans på söndag. Avslutningsvis blir det ytterligare några träningspass innan jag tar flyget hem på tisdag.

HÄR är nyheten på orientering.se

LZ2A4284web2

Bästa, bästa du! Nu ska vi ut på äventyr! ;)

Puss o kram!

  • Paula - Åh! Alltså detta är så otroligt roligt att höra för du förtjänar det något enormt. Du är så duktig, imponerande och ödmjuk Anna, att du blev uttagen var ett väldigt bra val. Heja dig!ReplyCancel

    • admin - Du gör mig så himla glad Paula, hundra tusen tack finaste!! :DReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*