Träningsvärk

Äntligen. Viruset kan kasta sig i väggen, jag är helad! Haha nej men äntligen är jag frisk, kry och har kunnat kicka igång träningen igen. Väldigt märklig känsla att känna sig så otroligt otränad när man senaste gången var i sitt livs form. Men jag tror allt jag kommer tillbaka rätt snabbt, är bra på att tänka positivt i alla fall ;) Körde hårt pass på gymmet igår, joggade tillsammans med Anna på kvällen och idag blev det lite rullisar. Ja, det känns att man inte tränat på länge. Alla muskler ömmar men jag klagar då inte, det är en njutning att känna att man har tränat. I söndags flyttade jag till Studiegången, äntligen på det med! Går verkligen loca på inredningshemsidor, hittar inspiration på Pinterest och har precis hittat en helt underbar blogg som skrivs av Hannah & Amandas (ni vet de som har Fredagspodden och Perfect day media) lillasyster Amelia Widell. Inredning är verkligen så himla kul, inte för att denna studentlägenhet är något att hurra för på den vägen men den blir ju vad man gör den till, eller hur? Än så länge har jag en säng och en byrå men idag ska jag hämta ett nattduksbord, en matta samt en ljusslinga som jag beställt hem vilket jag tror kommer göra en hel del. Givetvis kan man inte införskaffa sig allt på en gång men man måste ju börja nånstans. Extra kul är att jag och Agnes i princip har samma stil när det kommer till detta så vi lär ju så småningom ha Studiegångens finaste lägenhet, that’s the goal, haha!

Nej, nu måste jag tillbaka till pluggandet. Några omtentor väntar nästa vecka innan skolan drar igång den sista augusti. Då börjar jag läsa fortsättningskursen på Nationalekonomi här på Handelshögskolan i Göteborg, kommer bli tufft tror jag men med en så ambitiös bästis och sambo som man numera har så kanske jag får lite mer motivation till skolan än vad jag haft det senaste året.

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*