Lägenhet 142 #1

De pissgula väggarna reflekterar ljuset från Willysskylten utanför fönstret, plastgolvet känns mysigt skönt under fötterna och silverfiskarna i badrummet är våra kära husdjur.
Här bor vi, på Studiegången i Lägenhet 142, Agnes och jag. Än så länge trivs vi bra men kanske framförallt bäst i varandras sällskap! Det är en utmaning att flytta hemifrån men också att bo tillsammans med någon. Vi lär oss nog något av och om varandra varje dag. Än så länge har jag anmärkt på lite väskor och kläder som av någon anledning ofta lyckas hamna mitt på golvet så man inte kommer fram medan Agnes bland annat fått påminna mig om att stänga av spisen (woops!). Men det går bra det här, och det är så himla kul! Vi båda älskar inredning och trots att lägenheten i grunden inte är något att hurra för så blir vi ändå inspirerade att göra den riktigt fin. I måndags blev det en tur till IKEA och därifrån fick vi bl.a. hem ett matsalsbord, gardiner, lite köksredskap, en dörrmatta mm. Förra helgen var Agnes iväg i Mölndal och verkligen spontanköpte två gamla stolar av en på Blocket och jag är faktiskt väldigt sugen att gå på loppis!

Tänkte att ni som tar er in på min blogg kan få följa med oss lite i lägenhet 142 på Studiegången och se hur vi får iordning vårt hem, kanske lite kul att läsa om något annat än orientering emellanåt? :)

Vi börjar med mitt sovrum, så här såg det ut när vi flyttade in. En säng och byrå hemifrån, that’s it:LZ2A9015webLZ2A9016webLZ2A9017web

Sen dess har jag faktiskt hunnit klicka hem en hel del ;) Är sjukt bekväm av mig nu för tiden. Allt från kläder och nu inredning shoppar jag online. Om jag går i stan så ser jag till att endast göra det på förmiddagen på vardagar eller helst inte alls, haha tycker det är såå jobbigt! Fattar inte för några år sen, då kunde man gå i stan hur länge som helst men nu blir jag helt slut efter en butik… En matta, sängbord och en ljusslinga kom hem i förra veckan, jag är såå nöjd!

LZ2A9024web

Härnäst skulle jag vilja hitta ett skrivbord så jag slipper sitta i köket hela tiden och plugga. Gardiner och rullgardiner ska upp (har redan persienner men jag vill ha det så mörkt som möjligt när jag sover) och sen har jag tankar om en tavelvägg ovanför byrån, vad tror ni om det?

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*