25-manna och akupunktur

Hej hopp!
Dessa bilder från sammanfatta en rolig helg i Stockholm med klubben. Inte så mycket på klubben dock haha utan kanske mer från festen efteråt vilket blev en riktigt lyckad sådan! Jag tog mig hem rätt tidigt även fall jag inte löpte dagen efter men det var ändå skönt :) Själva stafetten gick för mig inte alls bra. Redan innan start kände jag att det psykiska skulle svika mig, vissa dagar mår man bara lite sämre helt enkelt. För klubben blev det dock en stabil stafett totalt och vi slutade femma, riktigt kul!

IMG_8564

Tillhörande RFKB, Agge och mig. Kan ni gissa vems som är vems? ;)

IMG_8565

Hello morningfaces! Redo för kylan.

Partypeople!

IMG_8566

En värvning til GMOKbabes eller framtida Järlabrudar, det är frågan det ;)

Processed with VSCOcam with x1 preset

IMG_8408-2

I måndags var jag på sjätte behandlingen av akupunktur för mina benhinnor. Tycker verkligen att et är lika obehagligt varje gång och i måndags fick jag nästan panik och ville bara skrika att sjukgymnasten skulle ta ut nålarna. Fyyyy. Har endast två gånger kvar dock hoppas jag, sen är det över!
Utöver det har man lyckats gå och bli lite småsjuk. Hoppas att det håller sig så och inte blir värre. Alla andra har ju vart sjuka till och från i några veckor nu så väntade bara på att det skulle bli min tur. Känner ingen stress av att inte kunna träna men hade ju varit trevligt att kunna springa Blodslitet i helgen :)

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*