Träning lång Lexbydal (2021-01-30)
Kategori: Träning
Sträcka: 9.9 km
Tid: 86:29
Genomsnittlig puls: 167
Maxpuls: 186
GMOK-träning som var för några veckor sen. Inga kontroller ute. Godkänt genomförande men min teknik är lite för diffus. Måste bli tydligare.
2. Lite diffust ner mot kontrollen, dålig sikt. Vet inte varför jag först tänkte jag var framme vid den första stenen.
3. Bra genomförande med först fokus på riktning, sedan läsa av mossen, höjden upp mot branterna och sedan kolla riktningen en sista gång in mot kontrollen
4. Hade full kontroll fram till precis innan kontrollringen. Såg stenen men inga branter...så konstigt. Blev osäker och sprang tillbaka lite för att kontrollera men jag var ju där jag tänkte att jag var. Tog stenen men såg fortfarande inga branter??
5. Bra riktning ut från kontrollen, upp med blicken och såg branterna.
6. Bra riktning först men när jag blir lite osäker så fortsätter jag åt fel håll och tänker att det löser sig. Fel strategi! Borde agerat mitt på sträckan, justerat riktningen och gått upp.
9. Jättebra kompassgång men åt helt fel riktning :D
17. Känner att det här är en klurig sträcka, jobbar på med riktningen och känns som jag håller den bra även om jag var lite osäker. Tycker att jag kan läsa av dem små smala höjderna även om jag inte är helt säker. Men sen tycker jag att det borde vara rätt.
20. Fel riktning ut så jag blir osäker, hade tänkt checka av branterna till höger på vägen men nu kom jag ju ovanför dem istället. Börjar bli lite trött i huvudet
23. Lite oklart med stenarna vid 22an, dem var så himla små?? Men håller bra riktning i alla fall även om jag hade kunnat lega lite mer till vänster. Sen jäkligt oklart vid kontrolltagningen. Tänkte att med en höjdkurva upp så kommer jag ju se stenen från sista mossen men det gjorde jag inte? Så dålig kontrolltagning men annars bra.
Visa kommentarer (0)
 
Träning lång Lexbydal (2021-01-30) Träning lång Lexbydal (2021-01-30)