DM Medel (2015-08-29)
Kategori: Tävling
Sträcka: 5.13 km
Tid: 39:17
Genomsnittlig puls: 184
Maxpuls: 197
Första tävlingen sen O-ringen, var rätt ovetande om hur kroppen skulle reagera och kännas. Men det var över förväntan i alla fall :) Failar dock rejält direkt till ettan, är väl inte beredd på att det skulle komma så snabbt eller nått och får en varningsklocka i huvudet, tänker att oj vad det var skog här men fortsätter ändå...baah. Tror att stenen jag kommer till är den i ringen men samtidigt så tycker jag inte höjden stämmer men fortsätter ner ändå och läser till slut in mig på bäcken.
Till 8an borde jag tagit mer höjd i början och mer höger om sträcket, tror jag hade gått fortare, var dessutom lite brötigt ned från höjden.
12an så tänker jag att nu tappar jag fokus, och wips så bommar man, hade ingen plan hur jag skulle ta den utan körde bara. Tänka sig att man typ kommer på sig själv innan man ens gjort misstaget men så chansar man och ja, failar. Till 14e hamnar jag mitt i det gröna bland stenmurarna, tanken var att gå på norra sidan om dem men drog lite till höger (som jag brukar göra). Annars är jag nöjd med loppet men ja, 3min bom var allt lite mycket.
Visa kommentarer (0)
 
DM Medel (2015-08-29) DM Medel (2015-08-29)